Νέα πρόκληση για τον Ντάρεν Αρονόφσκι: "The good nurse"

Δημοσίευση: 14 Δεκ. 2014, 20:28

Ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του να καταπιαστεί με σκοτεινά θέματα, γεμάτα μυστήριο και δισυπόστατους χαρακτήρες και έτσι μας χάρισε ως τώρα πολλές μεγάλες ταινίες (π, Requiem for a dream, Fountain, Black Swan, Wrestler). Ο Ντάρεν Αρονόφσκι βρίσκεται αυτή την φορά αντιμέτωπος με την πρόκληση μιας αληθινής ιστορίας και έτοιμος να επανέλθει στα σπουδαία φιλμ μετά το υπερφίαλο "Noah".

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του best seller του Τσαρλς Γκρέιμπερ, με τίτλο "The good nurse, a true story of medicine, madness and murder", το οποίο αναφέρεται στην ιστορία του serial killer νοσοκόμου Τσάρλι Κάλεν και των δύο ντετέκτιβ που προσπάθησαν (και τελικά τα κατάφεραν) να ξεσκεπάσουν (μαζί με την βοήθεια συναδέλφου νοσοκόμας που ρίσκαρε τα πάντα για τους βοηθήσει) τους περισσότερους από τους 300 φόνους για τους οποίους ευθύνεται σε διάστημα 6 χρόνων μέσα σε 9 διαφορετικά νοσοκομεία...

Του αποδόθηκε ο τίτλος "Άγγελος του θανάτου", ενώ στην καθημερινή του ζωή κάθε άλλο παρά με τρομακτικό serial killer έμοιαζε: υπεραγαπούσε την οικογένεια και τους φίλους του, ήταν τρομερά έξυπνος και μετριοπαθής παράλληλα που ωστόσο υπονόμευσε την καριέρα του μη μπορώντας να ελέγξει την παρόρμησή του για να σκοτώνει.

Όποιος δεν φτιάχτηκε και δεν περιμένει πως και πως, είναι μεγάλος ψεύτης.

Αυτόν καιρό ο Αρονόφσκι θα κάνει ένα... ζέσταμα, σκηνοθετώντας για το ΗΒΟ την τηλεοπτική σειρά MadAddam βασισμένη στην ομώνυμη τριλογία βιβλίων της Margaret Atwood.

Α.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos