ΣΕΙΡΕΣ

"The Witcher" season 3A: Διασκεδαστικό με τραβηγμένο το χειρόφρενο

Δημοσίευση: 19 Ιουλίου 2023, 18:24
Συντάκτης:

Σύνοψη: Η κάθε ένωση - φατρία προσπαθεί να αναλάβει τα ηνία, κυνηγώντας όλοι τη Ciri, την ώρα που ο ήρωας μας σκουπίζει ότι είναι γύρω από αυτή κάνοντας ταυτόχρονα προσπάθεια να μην αποδεχτεί τη καψούρα του για τη Yennefer.

<a href="/home-cinema-vod/book-clarence/69837">The book of Clarence</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe book of Clarence

Γνώμη: Μέσα στη φασαρία ότι ο Henry Cavill αποχωρεί από τη σειρά για  να πάρει τη θέση του η προσωποποιημένη αδιαφορία σε ηθοποιό ( Liam Hemsworth) έρχεται η τρίτη season που δε κάνει κανέναν σοφότερο .

Όσοι θεατές είναι σφιχταγκαλιασμένοι με τα βιβλία πέταξαν τον witcher στο πυρ το εξώτερον και ούτε εδω τους δίνεται η ευκαιρία να ζητήσουν συγνώμη. Ο συγκεκριμένος κύκλος απέχει έτη φωτός από το αριστούργημα φαντασίας των βιβλίων, ελάχιστα και με τη παιχνιδάρα που πλασαρίστηκε πριν από λίγα χρόνια.

Υπάρχει κοινό που περίμενε Game Of Thrones με περισσότερη μαγεία, περισσότερη βία, μεγαλύτερη επικότητα. Δεν πήρε τίποτα απ' όλα αυτά, προς απογοήτευση και του γράφοντα, παρά αρκέστηκε στο αδιαμφισβήτητο χάρισμα του πρωταγωνιστή της, υπέροχες γυναικείες παρουσίες και δύο με τρεις δυνατές στιγμές. Ακόμα και εδώ που υποτίθεται οδεύουμε σε ένα (ψιλο) φινάλε, τα cringe στοιχεία, η ακατάσχετη φλυαρία για το τίποτα και τα εφέ που βγάζουν μάτι ότι δεν είναι και το δυνατό μας στοιχείο, κρατάνε τα πόδια του θεάματος καρφωμένα στη γη, σαν κάποιο ξόρκι να έχει φάει το όλο δημιούργημα και να μην μπορεί να απογειωθεί ποτέ.

Επίσης πέφτει στη φτηνή παγίδα του πρώτου κύκλου, όπου στη λογική να εντυπωσιάσει μπέρδεψε τους πάντες ξεδιπλώνοντας τη πλοκή με ακατανόητα τεράστια κενά, όπου δε μπορούσες να προσδιορίσεις τι συμβαίνει και πότε. Πολλοί εγκατέλειψαν και για αυτό το λόγο αλλά οι δημιουργοί πάλι δε πήραν το μάθημα τους παρουσιάζοντας μια  ιστορία που προκαλεί πονοκέφαλο. 

Οι σκηνές δράσης που είναι λίγες αλλά υπόσχονται ότι θα μεγαλουργήσουν σε ένα grand finale -που ανάθεμα και αν μείνει κανένας να το δει- ειναι τιμιότατες, αλλά τα τερατάκια ρέπουν πάλι προς το Super Mario Bros.

Διαφωνούμε με το ανελέητο hate της σειράς (και γενικά στο οτιδήποτε δε μας αρέσει θα πρέπει σώνει και ντε να  επιβάλλουμε εξορία στους συντελεστές), αλλά η πολεμική που δέχτηκε μοιάζει να κούρασε τους πάντες και αυτό φαίνεται με τη μετριότητα των πρώτων επεισοδίων.

Η Anya Chalotra ως Yennefer είναι ένα οπτικό υπερθέαμα από μόνη της, όμως όσο προχωρούν τα επεισόδια πιο πολύ σαν sidekick μπιμουβιας φαντάζει πάρα οτιδήποτε άλλο.

Το ίδιο και ο Cavill που αγάπησε το project αλλά η μοίρα του παίζει άσχημο παιχνίδι. Αφού διώχθηκε σαν άλλος Superman από το πλανήτη της DC ,για λόγους που μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ, αντικαθίσταται από τον άοσμο αδερφό του Θορ .

Διασκεδαστικό με τραβηγμένο το χειρόφρενο σε όλα του είχε όλα τα φόντα να γίνει αριστούργημα όμως φαίνεται ότι θα ξεχαστεί στο τρίμηνο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos