Σταρ του Χόλιγουντ στηρίζουν με δωρεές τις απεργίες των ηθοποιών

Δημοσίευση: 3 Aug 2023, 19:42
Συντάκτης:

Η απεργία των Αμερικανών ηθοποιών συνεχίζεται και η αλληλεγγύη από τους σταρ συναδέλφους τους είναι εντυπωσιακή και συγκινητική.

Μερικοί από τους διάσημους σταρ του Χόλιγουντ έκαναν τις κινήσεις τους για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στη διάρκεια των συνεχιζόμενων απεργιών ηθοποιών και σεναριογράφων. Το Σωματείο Αμερικάνων Ηθοποιών (SAG-AFTRA) ανακοίνωσε ότι έχει λάβει χρηματική υποστήριξη, με περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια να έχουν συγκεντρωθεί σε μόλις τρεις εβδομάδες.

Πρωτοστατούν εξέχουσες προσωπικότητες σε αυτές τις δωρεές, όπως οι Ντουέιν Τζόνσον, Τζορτζ Κλούνεϊ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ, Νικόλ Κίντμαν, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Αφλεκ και πολλοί άλλοι, δώρισαν εντυπωσιακά ποσά που ξεπερνούν και το 1 εκ. δολ. στο Πρόγραμμα Επείγουσας Οικονομικής Βοήθειας του Σωματείου.

Ποσά άκρως απαραίτητα, καθώς οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί ηθοποιοί έχουν ενταθεί και πλέον για αρκετούς τίθεται θέμα επιβίωσης.

Ο Ντουέιν Τζόνσον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκκίνηση της καμπάνιας με την σημαντική δωρεά του ενός επταψήφιου ποσού, το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί. Οι Μέριλ Στριπ και Τζωρτζ Κλούνεϊ, πολυετείς υποστηρικτές του Σωματείου, ακολούθησαν το παράδειγμα και προσκάλεσαν ενεργά άλλους να ενωθούν στην προσπάθεια.

«Σε αυτήν την απεργιακή κίνηση, έχω την τύχη να μπορώ να υποστηρίξω εκείνους που θα αγωνιστούν σε μια μακρά απεργία ενάντια στον Γολιάθ (των στούντιο). Θα σταθούμε δυνατοί μαζί ενάντια σε αυτές τις ισχυρές εταιρείες που επιδιώκουν να στερήσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, από το επάγγελμά μας. Είμαι περήφανη για τους συναδέλφους μου που προσέφεραν άμεσα χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Επείγουσας Οικονομικής Βοήθειας», σχολίασε η Μέριλ Στριπ.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Τζορτζ Κλούνεϊ: «Είμαι περήφανος που μπορώ να υποστηρίξω το SAG-AFTRA και τους συναδέλφους μου που μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε αυτήν την ιστορική στιγμή. Οφείλουμε να φέρουμε στο προσκήνιο το ανθρώπινο τίμημα των κινητοποιήσεων αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε για να ανακουφίσουμε τους συναδέλφους μας που έχουν ανάγκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos