Νέο "True Detective": Η Τζόντι Φόστερ κυνηγά serial killers στην Αλάσκα

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2023, 16:38
Συντάκτης:

H 4η σεζόν "True Detective" μετακομίζει στην Αλάσκα και το κυνήγι ενός serial killer ξεκινά μέσα στα χιόνια. 

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Δεν γνωρίζαμε τι να περιμέναμε από την σειρά της οποίας η πρώτη σεζόν με τον Μάθιου ΜακΚόναχι και τον Γούντι Χάρελσον πρωταγωνιστές, μνημονεύται ακόμη και τώρα με ενθουσιασμό, εννέα χρόνια μετά. 

Και αυτό γιατί ακολούθησαν μια σαφώς κατώτερη δεύτερη το 2015 με Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον και μια συμπαθέστατη το 2019 με τον Μαχέρσαλα Αλί, όλες σταθερά σε διαφορετικό κλίμα. 

Κάτι διαφορετικό (τουλάχιστον σαν στήσιμο) υπόσχεται και η 4η σεζόν, η οποία διαδραματίζεται στην παγωμένη Αλάσκα και την Τζόντι Φόστερ να πρωτοστατεί στην αναζήτηση ενός serial killer (32 χρόνια μετά την Σιωπή Των Αμνών) και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: "Καθώς πέφτει το χειμωνιάτικο φως στο Ένις της Αλάσκα, έξι άνδρες που εργάζονται σε έναν Αρκτικό Σταθμό Ερευνών, εξαφανίζονται μυστηριωδώς. Η ντετέκτιβ Λιζ Ντάνβερς μαζί με την Εβάντζελαϊν Ναβάρο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι, εξωτερικά και εσωτερικά, για να διελευκάνουν την υπόθεση των πάγων".

Μας ιντριγκάρει ιδιαίτερα η παρουσία της Ίσα Λόπεζ (του φοβερού Tigers Are Not Afraid) σαν showrunner και σεναριογράφου, με τον Μπάρι Τζένκινς ως παραγωγό.

Περισσότερες πληροφορίες και πρώτο teaser σας είχαμε γράψει και δείξει εδώ. 

Τα δύο τρέιλερ τσιτώνουν τόσο, όσο. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΗΒΟ (και λογικά και στο Vodafone TV) 14 Ιανουαρίου 2024. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos