H νέα ταινία του Ουές Άντερσον θα διαρκεί 37 λεπτά

Δημοσίευση: 26 Ιουλίου 2023, 15:39
Συντάκτης:

Ο Ουές Άντερσον έχει ήδη έτοιμη την δεύτερη (μέσα σε έναν χρόνο, μετά το Asteroid City) νέα ταινία του, η οποία μάλιστα θα κάνει πρεμιέρα εκτός συναγωνισμού στο 80ο Φεστιβάλ Βενετίας.

<a href="/nea/o-oyes-anterson-kai-diaforoi-star-epimeloyntai-mia-psifiaki-kinimatografiki-leshi/69061">O Ουές Άντερσον και διάφοροι σταρ επιμελούνται μια ψηφιακή κινηματογραφική λέσχη</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Ουές Άντερσον και διάφοροι σταρ επιμελούνται μια ψηφιακή κινηματογραφική λέσχη

Η πρώτη φωτογραφία (με μια τραγική χρωματική παλέτα) από το «The Wonderful Story Of Henry Sugar» δόθηκε στη δημοσιότητα, η ταινία θα έχει διάρκεια μόλις 37 λεπτά και σύμφωνα με τον ίδιο θα αποτελέσει μέρος ανθολογίας.

Θα βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Νταλ το οποίο αφορά 7 μικρές ιστορίες που έγραψε το 1977. Αναφέρεται στην ιστορία του Χένρι Σούγκαρ ενός πλούσιου άνδρα με τάση για τον τζόγο. Μια μέρα, ο Χένρι ανακαλύπτει την αναφορά ενός γιατρού που περιγράφει έναν ασθενή από την Ινδία που μπορούσε να δει παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του αφαίρεσαν τα μάτια. Ο ίδιος το δοκιμάζει και καταφέρνει να δει παρά τα ραμμένα κλειστά μάτια του, ικανότητα που θα χρησιμοποιήσει για κομπίνες με τις οποίες θα κερδίσει πολλά χρήματα. Δεν έχει υπολογίσει το κόστος που πρέπει όμως να πληρώσει.

Στο καστ οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρέιφ Φάινς, Ντεβ Πατέλ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Ρούπερτ Φρεντ και Ντέιβιντ Αγιοάντε, αναμένεται στο Netflix 27 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι το τρέιλερ: 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos