Ο Ρόμπερτ Ντάουνι "φορτώνει" με προβοκάτορα δημοσιογράφο

Δημοσίευση: 23 Απριλίου 2015, 11:05

Δεν είναι ότι ο Ρόμπερτ Ντέουνι Τζούνιορ προσπαθεί να αποκρύψει το "προβληματικό" παρελθόν του με τις καταχρήσεις και τις φυλακίσεις. Πολλές φορές έχει δεχθεί ερωτήσει και έχει φυσικά απαντήσει, άλλωστε πριν μερικές ημέρες μνημόνευσε με τον πλέον δηκτικό τρόπο τα ζόρια που πέρασε για να φτάσει μέχρι την κορυφή, στην απονομή των βραβείων MTV.

Όμως, οκ, άλλο το να συνδέονται (ή και να προκύπτουν) κάποιες ερωτήσεις από το παρελθόν του σε αντιστοιχία με κάποιον χαρακτήρα που υποδύεται και εντελώς διαφορετικό τα ερωτήματα να τίθενται σχεδόν προβοκατόρικα και ειδικά σε μια από τις ολιγόλεπτες προωθητικές συνεντεύξεις για συγκεκριμένο φιλμ και στην περίπτωσή μας για το "Avengers: Age of Ultron". Και μάλιστα ο διάσημος σταρ... προειδοποίησε ευγενικά τον δημοσιογράφο του Channel 4 να το πάρει αλλιώς, αλλά έπεσε στην περίπτωση.

Ο Krishnan Guru-Murthy ήταν αυτός που είχε ζαλίσει τον έρωτα και του Κουέντιν Ταραντίνο πριν από μερικούς μήνες και τον είχε κάνει έξαλλο επιμένοντας να ρωτά για την χρήση της βίας στα φιλμ του, όσο και αν ο αγαπημένος δημιουργός του εξηγούσε ότι δεν την χρησιμοποιεί συνειδητά και παραδειγματικά, αλλά αλληγορικά και για το στυλιστικό φαν της. Τουλάχιστον εκεί, είχαν μια θεωρητική βάση οι ερωτήσεις του (στα πλαίσια του Django Unchained).

Εδώ ήταν εντελώς προβοκατόρικες.

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos