Chanel: ο Μπαζ Λούρμαν, η Ζιζέλ και τα.. κύματα

Δημοσίευση: 17 Οκτ. 2014, 17:49

Ο Μπαζ Λούρμαν αφήνει για λίγο τα ‘Romeo & Juliet’, ‘Moulin Rouge’ και ‘The Great Gatsby’ και πιάνει το… σερφ και τη Ζιζέλ. Και κάπως έτσι, προέκυψε η νέα διαφήμιση του ιστορικού πρώτου αρώματος του οίκου Chanel -που έγινε συνώνυμο της Μέρλιν Μονρόε- με αριθμό ‘5’, με το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν σε πρωταγωνιστικό ρόλο surfer girl με Chanel logos που… βγάζουν μάτι..

Πρόκειται ουσιαστικά για μια 3λεπτη μικρού μήκους με τίτλο ‘The One that I want’ -και μια γαμάτη διασκευή του γνωστού Greese κομματιού από τον Lo-Fang- που αφορά μια γυναίκα –και τι γυναίκα- που θέλει στη ζωή της τα πάντα: την αγάπη, την οικογένεια και την καριέρα (μα πόσο κλισέ πια). Η Ζιζέλ υποδύεται προφανώς τη γυναίκα χαμαιλέοντα, ήτοι τη μάνα, ‘σερφού’, σύντροφο, μοντέλο, που θα βρει το ερωτικό γράμμα του αγαπημένου της και θα τα παρατήσει όλα, θα αρπάξει τα κλειδιά από το κάμπριο και θα τρέξει να τον συναντήσει –τον οποίο υποδύεται ο εξίσου όμορφος του ‘Game of Thrones’ και του περυσινού ‘World War Z’ Michiel Huisman- στη συναυλία του Lo Fang.

Ο Λούρμαν, που είχε συνεργαστεί προ δεκαετίας με την φίλη και συνεργάτιδά του Νικόλ Κίντμαν για το προηγούμενο διαφημιστικό του οίκου, φάνηκε να εξεπλάγην με την ΄θεατρικότητα΄ και τις ερμηνευτικές ικανότητες της Ζιζέλ. ‘Αυτό που λατρεύω σε εκείνη είναι ότι το σώμα της ήταν το ‘εργαλείο’ της από την αρχή και έχει μάθει να το διοχετεύει σε τόσα πολλά πράγματα. Μπορεί να κάνει τα πάντα!’, ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία του με τη Βραζιλιάνα καλλονή.

Εδώ η προ δεκαετίας δουλειά του σκηνοθέτη με την Κίντμαν για τον ίδιο οίκο. Οι συγκρίσεις δικές σας.

 

Και φυσικά εδώ…. Η Μέρλιν.

Ειρήνη Κατσαρά

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos