Tρέιλερ για την τελευταία σεζόν "The Crown"

Δημοσίευση: 10 Οκτ. 2023, 02:43

Το πρώτο τρέιλερ της 6ης σεζόν για το The Crown κυκλοφόρησε από την πλατφόρμα του Netflix.

<a href="/nea/h-pathiasmeni-nava-mau-apo-baby-reindeer/69823">H παθιασμένη Nava Mau από το Baby Reindeer</a>ΣΧΕΤΙΚΑH παθιασμένη Nava Mau από το Baby Reindeer

Η έκτη και τελευταία σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη, ενώ ο επίσημος λογαριασμός του Netflix αποκάλυψε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «Η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς "Το Στέμμα" έρχεται. Δείτε το πρώτο μέρος από τις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο από τις 14 Δεκεμβρίου. Αντλώντας έμπνευση από πραγματικά γεγονότα, η σειρά μυθοπλασίας αφηγείται την ιστορία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', μέσα από τα πολιτικά και προσωπικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τη βασιλεία της».

Το καστ αποτελούν (όπως και στον προηγούμενο κύκλο) οι: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β', Elizabeth Debicki ως Νταϊάνα, Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος, Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ, ο John Lee Miller ως πρωθυπουργός John Major και ο Bertie Carvel ως πρωθυπουργός Tony Blair.

Γράψαμε άποψη για την 5η σεζόν που δεν μας ενθουσίασε. 

Update: "Η Νταϊάνα έδινε στον κόσμο αυτό που χρειαζόταν. Και την λάτρευαν γι'αυτό". Επίσημο τρέιλερ: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos