"Sharknado": Η "χειρότερη" b-movie που είδε όλο το Χόλιγουντ!

Δημοσίευση: 12 Ιουλίου 2013, 22:26

Το b-movie το σωστό, το τίμιο, το καμμένο, το παρανοϊκό, τώρα δικαιώνεται.

Το "Sharknado" έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα χθες στις ΗΠΑ και έγινε... χαμός! Σημείωσε απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης (ρεκόρ για syfy φιλμ, δηλαδή για "κουλά" b-movies επιστημονικής φαντασίας), ενώ παράλληλα "βούιξε" to Τwitter, στο οποίο ήταν πρώτο θέμα για post για αρκετές ώρες (με 5.000 tweets ανά λεπτό!)...

Φυσικά, με στόρι σαν το ακόλουθο ("Τυφώνας από... καρχαρίες δημιουργεί χάος στο Λος Άντζελες"), η επιτυχία ήταν τουλάχιστον δεδομένη και όποιος πίστεψε σε αυτό το ασύλληπτο mash-up τίτλου δικαιώθηκε, καθώς δεν είναι λίγοι οι παραγωγοί που από χθες βράδι κλαίνε με μαύρο δάκρυ που δεν στήριξαν ένα από τα μεγαλύτερα underdogs της φετινής χρονιάς.

Βέβαια, με τους παραγωγούς του φιλμ υπεύθυνους και για άλλα προγενέστερα "αριστουργήματα", όπως τα Sharktopus, Mega Piranha, Mega Python vs Gatoroid (και άλλα πολλά), δεν υπήρχε περίπτωση αποτυχίας. Το τρέιλερ είναι απόλυτα ενδεικτικό, χτυπάει φλέβα αστειότητας και υπερβολής, τα εφέ είναι κουδούνι, οι ερμηνείες με έξτρα λιπαρά, με λίγα λόγια το buzz που ακολουθεί το φιλμ από την μυστική προβολή στο Φεστιβάλ των Καννών, δεν ήταν τυχαίο.

Και εννοείται ότι ετοιμάζεται sequel.

Και εξυπακούεται ότι πολύ σύντομα θα σας έχουμε review.

Και όπως γράφει και το tagline, Enough said! 

Απόστολος Κίτσος 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos