"Orphan Black s02": Κλώνοι και φόνοι!

Δημοσίευση: 11 Μαρτίου 2014, 04:19

Από τα καλύτερα της χρονιάς πέρυσι το "Orphan Black" και μάλιστα αρκετά υποτιμημένο, κυρίως από τους εγχώριους τηλεοπτικούς ξερόλες, αλλά παρ'όλα αυτά, εθιστικό και τρομερά ενδιαφέρον και πολυεπιπέδο.

Η ιστορία της νεαρής τυχοδιώκτισας που κλέβει την ταυτότητα μιας ίδιας με εκείνη γυναίκας στην αυτοκτονία της οποίας γίνεται μάρτυρας, μόνο για να ανακαλύψει ότι υπάρχουν δεκάδες άλλες σαν αυτή καθώς όλες ήταν το αποτέλεσμα κλωνοποίησης δεκαετίες πριν, περνάει σε έναν νέο επίπεδο, με τους "κακούς κλώνους" να φαντάζουν πολύ περισσότερο απειλητικοί, όπως φανερώνει το τρέιλερ.

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι όλους τους γυναικείους ρόλους των κλώνων, τους υποδύεται η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Τατιάνα Μασλάνι.

Γιατί μπορεί.

Πρεμιέρα στις 19 Απριλίου.

Α.Κ.

 

Update 4/4/14: Δεύτερο τρέιλερ με soundtrack την κομματάρα των Yeah Yeah Yeahs, "Gold Lion" και αυτό από μόνο του αρκεί για την μουσική αισθητική της σειράς! Προσθέτει μερικές ακόμα λεπτομέρειες από την πλοκή στην μάχη των κλώνων για επιβίωση, αλλά μην το πολυζαλίζουμε, καθώς όπως δηλώνει η φοβερή Τατιάνα Μασλάνι, "There is only one of me"! 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos