/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα

H Γκλεν Κλόουζ ως ηρωίδα της Άγκαθα Κρίστι

Καθώς όλοι περιμένουν την αστεράτη κινηματογραφική μεταφορά του «Εγκλήματος στο Όριεντ Εξπρές» , ένα άλλο βιβλίο της Agatha Christie έρχεται στη μεγάλη οθόνη και δεν περιλαμβάνει το wtf μουστάκι του Kenneth Branagh.

To «Crooked House» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίo της μεγάλης κυρίας της αστυνομικής λογοτεχνίας και διηγείται τη διαλεύκανση ενός φριχτού εγκλήματος από τον ντετέκτιβ Charles Hayward (o Mαξ Ίρονς του «Red Riding Hood»).  Κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν είναι υπεράνω υποψίας, ούτε η εγγονή του θύματος και πρώην ερωμένη του, Sophia (Στεφανί Μαρτίνι).

Φτάνοντας στην έπαυλη της οικογένειας de Haviland, ο ντετέκτιβ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα ιδιόρρυθμα μέλη της, τα οποία ερμηνεύουν οι Γκλεν Κλόουζ, Κριστίνα Χέντρικς και Τζίλιαν Άντερσον. Σε αυτήν την ιστορία γρήγορα ανακαλύπτει ότι όλοι έχουν από ένα ή και παραπάνω κίνητρα που μπορεί να τους οδήγησαν στο φόνο.

Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Ζιλ Πακέ Μπρενέ, του προ διετίας απογοητευτικού «Dark Places», αλλά η παρουσία της πάντα επιβλητικής Glenn Close είναι ένας λόγος για να δώσουμε μια ευκαιρία στο «Crooked House». 

Δημοσίευση: 12 Οκτ. 2017, 14:11
Συντάκτης: