/ Περισσότερο Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
Θερινά Σινεμά

Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Πέραν!Ο δημοτικός κινηματογράφος Περιστερίου «Σινέ Περάν» είναι μία πολύ δημοφιλής καλοκαιρινή έξοδος για τους κατοίκους Περιστερίου και δυτικής Αττικής, αλλά όχι μόνο. Άλλωστε, βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση του μετρό «Περιστέρι» και στην πλατεία Δημοκρατίας, επομένως είναι πολύ εύκολα προσβάσιμος από όλους.

Το θετικό είναι ότι ενώ βρίσκεται τόσο κοντά σε ένα πολύ κεντρικό σημείο ενός από τους πολυπληθέστερους δήμους της χώρας, ταυτόχρονα νιώθεις σαν να έχεις απομακρυνθεί από την πολλή φασαρία, σαν να βρίσκεσαι στην εξοχή. Σε αυτήν την εντύπωση συμβάλλει ο κατάφυτος χώρος του κινηματογράφου, που δημιουργεί μία ευχάριστη, δροσερή ατμόσφαιρα, η ευρυχωρία που υπάρχει στον γενικότερο περιβάλλοντα χώρο και το γεγονός ότι δεν κλείνεται από πολυκατοικίες, ιδίως στην πλευρά που είναι η οθόνη. Έτσι, βλέποντας στην οθόνη κάποια από τις ενδιαφέρουσες επιλογές που φέρνει το «Σινέ Πέραν», χαζεύεις παράλληλα τον αττικό ουρανό.

Πέραν αυτού, ο κινηματογράφος διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αφού από το 2014 έγινε πλέον ψηφιακός, και είναι ο πρώτος θερινός κινηματογράφος της δυτικής Αττικής που είναι τόσο τεχνολογικά εξελιγμένος, προσφέροντας πολύ καλή ποιότητα και οπτικοακουστική εμπειρία στις ταινίες που προβάλλει. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι η εξέλιξη του κινηματογράφου δεν σημαίνει και ακριβά εισιτήρια, αλλά το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση. Πρόκειται για έναν από τους φθηνότερους θερινούς κινηματογράφους στην Αθήνα που να προβάλλουν Α΄ προβολής ταινίες, με 6,5 ευρώ το κανονικό και 5 ευρώ το μειωμένο εισιτήριο.

Είναι επομένως μία ιδανική επιλογή για να περάσει κανείς ένα καλοκαιρινό βράδυ στην Αθήνα, συνδυάζοντας μία ωραία ταινία, με έναν πολύ όμορφο και περιποιημένο χώρο, απολαμβάνοντας μία μπύρα, ένα αναψυκτικό, ή ένα από τα πολλά σνακς του κυλικείου, και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει κανείς πολλά λεφτά. Γι’ αυτό άλλωστε πρέπει να πάτε εγκαίρως, γιατί είναι ένα από λίγα θερινά σινεμά που βλέπεις ακόμα να γεμίζουν τελείως και να ψάχνεις να βρεις κενή θέση.

Κώστα Βάρναλη 32 και Μεγάλου Αλεξάνδρου, Περιστέρι. Τηλ: 2105780892. Εισιτήρια: 6,5 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (μειωμένο)

Δημοσίευση: 6 Aug 2018, 12:57
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ηλικία 76 χρονών έφυγε από τη ζωή η...
13 ώρες
Η Natalie Portman είναι αναμφισβήτητα από τις πιο ταλαντούχες...
1 ημέρα
Ο δημιουργός των Mad Men επιστρέφει στην μικρή οθόνη...
2 ημέρες