Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Μπομπονιέρα!

Δημοσίευση: 14 Ιουλίου 2018, 16:10

Ναι, ναι, ξέρω! Ο καιρός δεν ήταν ο απόλυτος σύμμαχος του θερινού κινηματογράφου μέχρι τώρα, αλλά εμείς τολμήσαμε και «κόντρα στους καιρούς» ξεκινήσαμε για ταινία. Αυτή τη φορά ο δρόμος μάς έβγαλε στην «Μπομπονιέρα», στην Κηφισιά.

Το σινεμά βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά από τον ηλεκτρικό της Κηφισιάς. Φτάνοντας στην αίθουσα, βλέπεις δύο χώρους. Δεξιά είναι ο χώρος των προβολών που από την πρώτη κιόλας στιγμή σε αποζημιώνει: μεγάλος, άνετος, καρέκλες και τραπεζάκια σε λευκό χρώμα και ουρανός χωρίς υποψία πολυκατοικίας. Πάνω αριστερά υπάρχει ένα πολύ όμορφο υπερυψωμένο σημείο όπου μπορείς να καθίσεις.

Παρότι βρίσκεται πάνω στο δρόμο, το σινεμά είναι περικυκλωμένο από πράσινο και σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι πραγματικά «κάπου αλλού». Σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά και η προσεγμένη διακόσμηση του χώρου. Και αφού εφοδιαστήκαμε με τα απαραίτητα, η ταινία ξεκινά. Η ποιότητα του ήχου και της εικόνας ήταν πραγματικά εξαιρετική και έτσι, μπήκε άλλο ένα «τικ» στη λίστα μας!

Σε περίπτωση που φτάσετε λίγο νωρίτερα μπορείτε να καθίσετε στο χώρο αναμονής που θυμίζει καλοκαιρινή βεράντα και νιώθεις σαν το σπίτι σου. Εκεί βρίσκεται και η καντίνα με μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών για να διαλέξετε.

ΥΓ. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε γρανίτα φράουλα!

ΥΓ.2. Μπορείτε να συνδυάσετε την ταινία με μια ωραία βόλτα στο Άλσος της Κηφισιάς!

Παπαδιαμάντη 12, Κηφισιά, Τηλ.: 2108019687, Εισιτήρια: € 8,50

Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
48310
Feelgood
7387
Tanweer
6351
Tanweer
4775