Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Bοτσαλάκια!

Κάθε άνθρωπος μετρά τις εποχές και το πέρασμα τους με το δικό του τρόπο. Το καλοκαίρι για μένα ξεκινά όταν ξεκινούν τα θερινά. Καθώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής ζωής της Αθήνας, τείνουμε συχνά να ξεχνάμε το πόσο πραγματικά όμορφη εμπειρία προσφέρουν. Το καθένα μοναδικό και διαφορετικό χρωματίζουν τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη. Φέτος το καλοκαίρι ξεκινά με μια επίσκεψη στο Cine Βοτσαλάκια και ήταν πραγματικά η καλύτερη αρχή που θα μπορούσε να γίνει.

Μέσα στην καρδιά του Πειραιά και μόλις μερικά μέτρα από τη θάλασσα στο Cine Βοτσαλάκια ξεχνάει κανείς πως βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, αφού το σκηνικό φέρνει στο μυαλό αυτό ενός νησιού. Περνώντας την πόρτα του μπορεί κανείς να αφήσει πίσω του τις έννοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να απολαύσει ταινίες που μόλις κάνουν την πρεμιέρα τους παρέα με μια μπύρα (ή κάποιο αναψυκτικό για όσους δεν προτιμούν το αλκοόλ) από το κυλικείο του σινεμά που διαθέτει ποικιλία σνακ και ποτών που ικανοποιούν όλα τα γούστα (υπέροχο το σουβλάκι btw).

Ένας υπέροχος χώρος , ζωσμένος με πράσινο και κυρίαρχες τις πανύψηλες μπανανιές, ξεκούραστες καρέκλες, ευγενική εξυπηρέτηση και υποδοχή.

Μέσα στην ατμόσφαιρα του είναι αδύνατο κανείς να μη παρασυρθεί από την καλοκαιρινή του αύρα, η οποία είναι ικανή να πείσει ακόμα και τους πιο προκατειλημμένους απέναντι στο μέσο (αυτούς που παραπονιούνται για κουνούπια και για άβολες καρέκλες), πως είναι μια εμπειρία άξια όχι απλά δοκιμής αλλά και συχνής επανάληψης.

Είτε το καλοκαίρι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει για εσάς, είτε απλώς θέλετε να το συνεχίσετε όμορφα, επισκεφτείτε το Cine Βοτσαλάκια προκειμένου να παρακολουθήσετε μια ταινία σε ένα από τα πιο καλοκαιρινά σκηνικά της Αττικής.

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 4, Πειραιάς 185 34. Τηλ. 210-4227427.

Δημοσίευση: 7 Ιουνίου 2018, 20:33
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγνό σινεφιλικό πόθο αποτελεί η επιστροφή του Ντέιβιντ Λιντς...
4 λεπτά
Στο MOVE IT αγαπάμε τα θερινά σινεμά, την μοναδική...
15 λεπτά
Θυμάστε την Paulina Garcia, την Χιλιανή ηθοποιό από την...
42 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
23243
Strada
5500
Tulip
5415