Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Απόλλων!

Δημοσίευση: 2 Ιουλίου 2018, 17:00

Τα θερινά σινεμά είναι το σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού. Ο ήχος των χαλικιών, το δροσερό αεράκι, η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ποπ κορν, το γιασεμί, συνθέτουν την πιο καλοκαιρινή στιγμή χαλάρωσης.Το θερινό Σινέ Απόλλων, από το 1976 τηρεί τις παραδόσεις και σας περιμένει κάθε καλοκαίρι για να απολαύσετε αγαπημένες ταινίες.

Και φέτος η κόρη της οικογένειας Ράππου, Ιωάννα, σας υποδέχεται με χαμόγελο στο ταμείο του Απόλλων. Χαλαρώστε στα τραπεζάκια, παραγγείλτε το πιο δροσερό Mojito της πόλης, αλλά και την φημισμένη του sangria και απολαύστε την ταινία σας σε ένα όμορφο καταπράσινο περιβάλλον στο κέντρο.

Ένας καταπράσινος κήπος γεμάτος λουλούδια και γιασεμιά. Τα κεράκια και οι βασιλικοί στα τραπέζια δημιουργούν ένα περιβάλλον ειδυλλιακό. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγο πιο πάνω απ'την παραλία. Άνετος χώρος για να πάρετε μαζί σας και το ποδήλατο. Parking αυτοκινήτων στους γύρω δρόμους.

Σαρανταπόρου 4, Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνο: 2310-828642. Γενική Είσοδος: 7€, Μειωμένα (Φοιτητικά, Κάρτες Ανεργίας, Παιδικά, Άνω των 65, ΑΜΕΑ, Εκπαιδευτικοί): 5€, Κάθε Δευτέρα και Τρίτη ισχύει το μειωμένο εισιτήριο 5€ για όλους.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 2 Ιουλίου 2018, 17:00
Ενημέρωση: 2 Ιουλίου 2018, 17:00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ