Σύνοψη: Έχοντας πρόσφατα κλείσει τα 50, ο ηθοποιός και κωμικός Steve Coogan, επιλέγεται για τον ρόλο ενός σεφ σε μια σημαντική τηλεοπτική σειρά της Αμερικάνικης τηλεόρασης. Ως μέρος της προώθησης της σειράς, συμφωνεί να περάσει μια βδομάδα περιδιαβαίνοντας την Ισπανία επισκεπτόμενος μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.  Ακολουθώντας την παράδοση των προηγούμενων ταξιδιών του, προσκαλεί τον παλιό του φίλο Rob Brydon  να τον συνοδέψει και σε αυτό το ταξίδι, το οποίο ακολουθεί μια διαδρομή  που είχε κάνει στα νιάτα του.

Επίσης ηθοποιός και κωμικός, ο Rob έχει ζήσει για καιρό στην σκιά του φίλου του Steve, αλλά τώρα η καριέρα του έχει αρχίσει «να παίρνει τα πάνω της». Για τον Rob, πατέρα δύο μικρών παιδιών, αυτή η ευκαιρία να κάνει ένα διάλλειμα μακριά από την οικογένεια, του ακούγεται πολύ ελκυστική.

Έτσι, οι δυο τους παίρνουν το φέρρυ μπόουτ από το Plymouth για το Santander στην Ισπανία, από όπου ξεκινά η διαδρομή τους στην πανέμορφη χώρα, όπου  επισκέπτονται τα μνημεία, μένουν στα καλύτερα ξενοδοχεία, τρώνε στα καλύτερα εστιατόρια  και να κάνουν απολαυστικές – όπως κάθε φορά-  μιμήσεις (μεταξύ άλλων του Μarlon Brando, του Sir Roger Moore,  του Mick Jagger , του Davis Bowie) στο πλαίσιο του ασταμάτητου μεταξύ τους ανταγωνισμού.

Πρώτη δημοσίευση: 24 Aug 2017, 04:22
Ενημέρωση: 31 Aug 2017, 11:29
Τίτλος:
A trip to Spain (Ταξίδι στην Ισπανία)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
108
Εταιρία διανομής: 
Release: 
24 Αυγούστου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos