Συμβατική περιπέτεια by the book, με πολλά από τα κλισέ του είδους, αλλά τουλάχιστον στιβαρή, ατμοσφαιρική, αν και με καστ που δεν πείθει. Ιδιαίτερα ο νεαρός Μπρέντον Τουέιτς (The giver) ο οποίος είναι τρομερά soft για τον ρόλο, αλλά και η Αλίσια Βικάντερ (Ex machina, A royal affair) την οποία μπορώ να φανταστώ αρκετά πράγματα, αλλά όχι μοιραία γυναίκα. Ακόμα και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος προκύπτει τουλάχιστον αδιάφορος σαν "πολλά βαρύς" γκάνγκστερ. 

Πάντως όσοι θέλουν να απολαύσουν μια σφιχτοδεμένη από άποχη ρυθμού, περιπέτεια, με νεύρο, ένταση και ικανοποιητικές σκηνές δράσης, δεν θα απογοητευτούν, αλλά παρά την σκηνοθετική δεξιότητα του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη, δεν υπάρχουν πολλά άλλα που θα θαυμάσετε πραγματικά και θα θυμάστε μετά την έξοδο από την αίθουσα.

Υπόθεση:
Ο 19χρονος ΤζέιΑρ καταλήγει στη φυλακή για ένα μικρό παράπτωμα- είναι τρομερά νευρικός κι ευάλωτος. Ο Μπρένταν - ο πιο επικίνδυνος ίσως άντρας στην Αυστραλία-, θα τον πάρει υπό την προστασία του, και θα τον αναγκάσει να τον βοηθήσει να σχεδιάσουν την απόδραση τους. Ο ΤζέιΑρ τυφλωμένος από την υπόσχεση για αμύθητο χρυσό που του δίνουν, τους βοηθά, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Καθώς οι εντάσεις ανεβαίνουν, ο νεαρός άντρας αρχίζει να αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστευτεί τον προστάτη του.

Πρώτη δημοσίευση: 29 Μαΐου 2015, 21:58
Ενημέρωση: 4 Ιουνίου 2015, 20:32
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Son of a gun (Ο νόμος της σιωπής)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
108
Εταιρία διανομής: 
Release: 
28 Μαϊου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos