Σύνοψη: Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν την σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα, νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο πως πρέπει να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα.

Άποψη: Επτά χρόνια μετά το τελευταίο Saw, οι παραγωγοί του επιτυχημένου εισπρακτικά franchise, εξακολουθούν να το αντιμετωπίζουν σαν την κότα με τα χρυσά αυγά, με αποτέλεσμα να επανέλθουν με νέο κεφάλαιο και φυσικά με την προσδοκία να αναγεννηθει με την προοπτική νέων συνεχειών. Ας ελπίσουμε προς ανάμνηση του πρώτου, απόλυτα διασκεδαστικού φιλμ, ότι τελικά δεν θα τα καταφέρουν, διότι το μόνο που πέτυχαν είναι να σκυλεύσουν -ξανά- το "πτώμα" μιας θεματικής ιστορίας τρόμου που έχει πάψει ουσιαστικά να υφίσταται εδώ και πολύ καιρό. 

Η ανάθεση της σκηνοθεσίας στο υποτιθέμενα πιο σκεπτόμενο δίδυμο των αδερφών Μίκαελ & Πίτερ Σπίρινγκ (Daybreakers, Predestination αλλά και το επερχόμενο Winchester), δεν αποδίδει στο παραμικρό σε πιθανή αλλαγή του ύφους: παραμένει ένα αρκετά κακόγουστο torture porn, ίσως με 2-3 ευρηματικές σκηνές θανάτων, αλλά τόσο κακοπαιγμένο και κακογραμμένο στο σύνολό του, που καταντά ανυπόφορο.

Πρώτη δημοσίευση: 9 Νοε. 2017, 10:15
Ενημέρωση: 16 Νοε. 2017, 05:33
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Saw: Legacy (Jigsaw)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
92
Εταιρία διανομής: 
Release: 
9 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos