ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ O Φάρος, 30 Ιανουαρίου στους κινηματογραφους

Σύνοψη: O Ράμπο έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ όπου μοιράζεται το σπίτι του με τη θετή του οικογένεια, τη Μαρία και την εγγονή της Γκαμπριέλα, την οποία φροντίζει σαν πατέρας. Όταν η Γκαμπριέλα επισκέπτεται το Μεξικό για να αναζητήσει τον βιολογικό της πατέρα, μέλη ενός καρτέλ την ναρκώνουν και την εκπορνεύουν. Νιώθοντας ενοχές και διψασμένος για εκδίκηση, ο Ράμπο προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση. Εκείνοι είπαν την πρώτη λέξη, ο Ράμπο θα πει την τελευταία.

Άποψη: Ο 73χρονος Σταλόνε αγκομαχά για ένα ακόμη εφάπαξ, ολοκληρώνοντας (λογικά) έναν κύκλο από το διάσημο franchise, μόνο που το συγκεκριμένο ταινιάκι είναι με διαφορά το πιο αδιάφορο απ'όλα.

Όλα είναι τόσο προβλεπόμενα και απλοϊκά και δείχνουν να έχουν στηθεί και να εξελίσσονται για να οδηγηθούμε στο τελευταίο 20λεπτο, όπου ομολογουμένως απολαυστικά ο Σλάι με την κινητικότητα και τις αντοχές νεανία, αλλά και την εφευρετικότητα κβαντικού διαστημικού επιστήμονα, ξεπαστρεύει ένα καραβάνι κακούς (Μεξικανοί πλέον, που είναι και της μόδας με την πολιτική Τραμπ), με κλωτσομπουνίδια, γκριμάτσες και μουγκρητά (με τα οποία έχτισε μια ολόκληρη καριέρα, μην ξεχνάμε).

Ο Σταλόνε το έχει σίγουρο ότι θα συγκινήσει όπως όταν έκανε το comeback σαν Ρόκι σαν Creed, σε συνδυασμό με την πιο κακομούτσουνη και μπρουτάλ εκδοχή του Λίαμ Νίσον στο Taken, όπου προσπαθεί να πάρει πίσω την κόρη του. Αυτό που πετυχαίνει με άνεση είναι να μας ζαλισει τον έρωτα μιάμιση ώρα από την ζωή μας και να μας προκαλέσει ένα αίσθημα ανακούφισης τύπου "επιτέλους, τέλος".

Δημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2019, 22:57
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Rambo: Last Blood (Ράμπο: το τελευταίο αίμα)
Έτος: 
Διάρκεια: 
89
Εταιρία διανομής: 
Release: 
26 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Wildlife

Wildlife

Σύνοψη:  Η ζωή ενός εφήβου στη Μοντάνα των '60s αναστατώνεται όταν βλέπει τον κατ’...
5 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
31803
Odeon
28100
Odeon
11500
Odeon
10900
Feelgood
9141