Σύνοψη: Ο Άντριου και ο Γκάρετ Φόστερ είναι κλέφτες που εξειδικεύονται στις κλοπές των πιο ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων. Προσλαμβάνονται για να κλέψουν μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, στη Νότια Γαλλία. Όμως ο ιδιοκτήτης της Bugatti και τοπικός μαφιόζος, τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Σε αντάλλαγμα της ζωής τους, θα πρέπει να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ, μεγάλου αντίπαλου του Μοριέ. 

Άποψη: Γέμισε η οθόνη από κάγκουρες σε αυτό το σχεδόν ξεδιάντροπο copycat του Fast & Furious που μεταφέρεται στη Νότια Γαλλία, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια δόση από The Italian Job. Μια απέραντη ματαιότητα, δεδομένου ότι κυριαρχούν η αναληθοφάνεια, η σκηνοθετική προχειρότητα και οι εντυπωσιακές καταδιώξεις ορισμένων υπέροχων τετράτροχων, αλλά χωρίς το παραμικρό ουσιαστικό σασπένς.

Τα πάντα προδιαγεγραμμένα, προβλεπόμενα, τελικά αφόρητα βαρετά. Και δυστυχώς για το βλαστάρι του Κλιντ Ίστγουντ, μπορεί να αποτελεί έναν φωτογενή όμορφο άνδρα, είναι ωστόσο ξεκάθαρα ένας ηθοποιός με χαμηλό ταβάνι ερμηνευτικής ικανότητας και η συμμετοχή του σε ανάλογα φιλμ βλάπτουν σχεδόν ανεπανόρθωτα την "κληρονομιά"

 

Πρώτη δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2017, 13:37
Ενημέρωση: 27 Ιουλίου 2017, 04:21
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Overdrive (Overdrive)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
96
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Ιουλίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Atlas

Atlas

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Σε ένα πλανήτη μακρυνό η Άτλας είναι η μοναδική επιζών και μαζί με...
9 ώρες
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos