Οι γαμπροί της ευτυχίας

Οι γαμπροί της ευτυχίας

Ούτε καν...

Από τον σκηνοθέτη των "I love Karditsa", "Λάρισα εμπιστευτικό",στο ίδιο μήκος κύματος, ένα φιλμ που μπορεί να ειδωθεί σαν μια κακόγουστη φάρσα πάνω στο θεατρικό κείμενο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, ακόμα και της ομώνυμης ταινίας του Σωκράτη Καψάσκη το 1962. Κακόγουστο, προχειροφτιαγμένο, κακής βιντεοκλιπάδικης αισθητικής των 80s, με καθόλου αστείες σεναριακές εμπνεύσεις που κατορθώνουν σχεδόν να ακυρώσουν το λειτουργικότατο αρχικό κείμενο που οδηγούσε σε μια αξιοπρεπέστατη κωμωδία ηθών. Για τον λούτσο. 

Υπόθεση: Ο Βαγγέλης είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης παντρεμένος με την Λίνα. Δυστυχώς δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη και εκκεντρική αδερφή του Ευτυχία. Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σ’ένα συνεργάτη του τον Μένη. Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία. Και ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης. 

Πρώτη δημοσίευση: 15 Ιαν. 2015, 11:03
Ενημέρωση: 21 Ιαν. 2015, 17:20
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Οι γαμπροί της ευτυχίας (Οι γαμπροί της ευτυχίας)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
119
Εταιρία διανομής: 
Release: 
15 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

No one gets out alive

No one gets out alive

Θα το βρείτε: Netflix

Συνοψη: Νεαρή Μεξικάνα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στο παγωμένο Κλίβελαντ. Για κακή της...
3 ώρες
Campari και Fellini forward

Campari και Fellini forward

Το Cinobo σε συνεργασία με το διάσημο ιταλικό aperitif Campari, φέρνει αποκλειστικά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας...
4 ώρες