Night at the museum 3: Secret of the tomb

Night at the museum 3: Secret of the tomb - κριτική ταινίας

Ρουτινιάρικο

Το αστείο ξεχείλωσε, το συγκεκριμένο franchise που ούτως ή άλλως δεν ξεκίνησε ως τέτοιο, αλά ως μια ευχαριστή οικογενειακή κωμωδία για τα κυριακάτικα απογεύματα και βάσει εισπράξεων "απλώθηκε", έπαψε πια να είναι ευρηματικό και ολόσωστα αυτό το "Night at the museum" θεωρείται το τρίτο και τελευταίο.

Ρουτινιάρικο, αυτοεπαναλαμβανόμενο, εκτελεσμένο σχεδόν στον αυτόματο πιλότο, αυτό το sequel καταντά γλυκερό, βαρετά χαριτωμένο, με διεκπεραιωτικές ερμηνείες και απονευρωμένη την κωμική φλέβα του. Παραμένει πάντως τακτοποιημένο και αμπαλαρισμένο για Κυριακή απόγευμα και ίως τελικά αυτή είναι η μεγαλύτερη και μάλλον μοναδική επιτυχία του.

Α.Κ.

Υπόθεση:
Όταν η μαγεία η οποία «ξυπνά» τα εκθέματα του μουσείου αρχίζει να εξασθενεί, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, απ’ όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι ως την άλλη άκρη του κόσμου. Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωές μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή, ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Μπεν Στίλερ, παρέα με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών, Σον Λέβι, επιστρέφουν με ατελείωτο, κινηματογραφικό μεταμεσονύκτιο χάος, στην 3η ξέφρενη και περιπετειώδη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών, «Μια Νύχτα στο Μουσείο».

Μπεν Στίλερ, Ρόμπιν Ουίλιαμς, Όουεν Ουίλσον, Νταν Στίβενς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Στιβ Κούγκαν και Ρίκι Τζερβέις θα έρθουν κοντά μέσα από τη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 3.000 χρόνων. 

Πρώτη δημοσίευση: 26 Δεκ. 2014, 04:46
Ενημέρωση: 1 Ιαν. 2015, 19:32
Τίτλος:
Night at the museum 3: Secret of the tomb (Μια νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
25 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos