Ένα εντελώς ανούσιο και χιλιοειδωμένο ερωτικό μελόδραμα που προσπαθεί να ελαφρύνει την δυστυχία πάνω στην οποία έχει στηθεί και να ρίξει κατά διαστήματα τους τόνους, με ατού την παρουσία της χαριτωμένης Εμίλια Κλαρκ, που το κοινό έχει γνωρίσει σαν Νταϊνέρις Ταργκάριαν στο Game Of Thrones.

Kαι όσο και αν η 30χρονη Λονδρέζα προσπαθεί όσο μπορεί αγγίζοντας το -αρκετά έως πολύ- χαμηλό ερμηνευτικό της ταβάνι, είναι τόσο απλοϊκά εκτελεσμένη όλη η ιστορία που σχεδόν εξουθενώνει, ενώ διαπραγματεύεται θέματα όπως η αναπηρία ή η ευθανασία με τόση υποκρισία και ψευτιά που σχεδόν εξοργίζει.

Ένα φιλμ που θα μπορούσε θεωρητικά να αποτελέσει πολλά περισσότερα από ένα χαζορομάντζο, αλλά που τελικά δεν είναι, ίσως όχι γιατί δεν μπορεί, αλλά πολύ πιθανό διότι καταρχήν δεν το θέλει.

Σύνοψη: Η Λουίζα «Λου» Κλαρκ ζει σε µια ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας. Χωρίς καµία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθµη 26χρονη τρέχει από τη µία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονοµικά την οικογένειά της. Η πηγαία ζωντάνια και χαρά της θα δοκιµαστούν, όταν θα αποδεχθεί µια θέση για δουλειά, αναλαµβάνοντας τη φροντίδα του Γουίλ Τρέινορ, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη, ο οποίος πριν δύο χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό αµαξίδιο. Έχοντας χάσει την περιπετειώδη διάθεσή του, ο Γουίλ έχει καταθέσει τα όπλα. Μέχρι τη στιγµή που η Λου εισβάλλει στη ζωή του για να του υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι κάτι που αξίζει να παλεύεις.

 

Πρώτη δημοσίευση: 4 Aug 2016, 16:24
Ενημέρωση: 11 Aug 2016, 07:21
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Me before you (Πριν έρθεις εσύ)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
110
Εταιρία διανομής: 
Release: 
4 Αυγούστου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
26441
Feelgood
11743
Feelgood
3456