The Huntsman: Winter's war

huntsman winter's war

Πρόκειται για ένα prequel του "Snow White and the Huntsman", το οποίο καταφέρνει (διότι απαιτούσε πραγματικά μεγάλη προσπάθεια) αν και διαθέτει στο ρόστερ του την Τζέσικα Τσαστέιν και την Έμιλι Μπλαντ αντί της Κρίστεν Στιούαρτ, να αποδειχθεί σαφώς χειρότερο του πρώτου φιλμ...

Eιλικρινά, αν εξαιρεθει η εξαιρετική, αυτοσαρκαστική, ημίτρελη ερμηνεία της Σαρλίζ Θέρον, δεν μπορώ εύκολα να συγκεντρώσω κάποια κίνητρα για να σας γράψω, ώστε να παρακολουθήσετε αυτό το άγευστο, παντελώς κλισεδιαρισμένο, με σενάριο αγνού/παρθένου σινερομάντζου των mid 80s, εκνευριστικά προβλεπόμενο wannabe saga, δημιούργημα. Εκτός και αν είστε κάτω των 13, βαριά δεκατεσσάρων. 

Τέτοια σπατάλη ταλέντου, προφανώς μπάτζετ, αλλά φαιάς ουσίας στο σύνολό του, είχα χρόνια να δω στο μεγάλο πανί, ειδικά σε ένα φιλμ από το οποίο τουλάχιστον βάση βιογραφικού πρωταγωνιστών, είχα ένα μίνιμουμ απαιτήσεων. Δυστυχώς όμως, ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης Σέντρικ Νίκολας Τρόγιαν, μοιάζει σαν εμφύτευσε έναν... ιό Troyan στα σπλάχνα του φιλμ.

Τραγική η ρομαντική ιστορία μεταξύ του πρωταγωνιστικού ζευγαριού (Χέμσγουορθ-Τσαστέιν) που διαθέτει ελάχιστη χημεία, άστοχα αλαφροϊσκιωτη η ερμηνεια της Έμιλι Μπλαντ που μοιάζει συνεχώς σφγιμένη σαν να υποφέρει από κοιλόπονους εγκυμοσύνης, σκηνές συμπλοκών με νεύρο αλλά και μικροατέλειες (!), απομένουν οι χαριτωμένοι δεύτεροι χαρακτήρες των νάνων (Νικ Φροστ, Ρομπ Μπράιντον, Σέρινταν Σμιθ) που απλά αφήνουν μια γλυκιά επίγευση σε αυτό το άχρωμο κατασκεύασμα.

Με πιάνει σύγκρυο και μόνο στη ιδέα ότι ο "Τρόγιαν" θα σκηνοθετήσει το νέο "Highlander"...

Σύνοψη: Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ.

Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.

 

Πρώτη δημοσίευση: 28 Απριλίου 2016, 23:22
Ενημέρωση: 5 Μαΐου 2016, 17:09
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The Huntsman: Winter's war (Ο κυνηγός: η μάχη του χειμώνα)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
114
Εταιρία διανομής: 
Release: 
28 Απριλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
2796
Tanweer
2500
Feelgood
2355
Feelgood
2030