Αν δεν είσαι άντρας που να σου αρέσουν ως γυναίκες η Σοφία Βεργκάρα ή η Ριζ Ουίδερσπουν και να τις χαζέψεις όσο διαρκεί η ταινία, δεν υπάρχει ουσιαστικά κανείς λόγος να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο φιλμ. Και μην θεωρήσετε σεξιστικό το σχόλιο.

Δηλαδή, σοβαρά τώρα. Πιο φλύαρη, wannabe σλάπστικ, με σεξιστικές χοντράδες, ασύλληπτα κακογραμμένη "κωμωδία", πολύ δύσκολα θα πετύχετε φέτος, με τις πρωταγωνίστριες να παίζουν συνεχώς σε φάση υστερίας και τελικά να καταφέρνουν ιστορικό βαρομετρικό χαμηλό όσον αφορά τις ερμηνευτικές τους επιδόσεις.

Πολλές σκηνές δράσης αλλά ελάχιστα πιστευτές και εξηγήσιμες, το μπούστο της Βεργκάρα στο ύψος της μεν, το ίδιο όμως και οι τσιρίδες της (χωρίς το τρομερό σενάριο του Modern Family...), όλα τα αφόρητα κλισέ μαζεμένα, μιλάμε για κλασσική περίπτωση αρπαχτής.

Υπόθεση:
Στην καλοκαιρινή κωμωδία «Καυτή Καταδίωξη» μια αγχωμένη και σχολαστική αστυνομικός (Ρις Γουίδερσπουν) προσπαθεί να προστατεύσει την σέξι και πληθωρική χήρα (Σοφία Βεργκάρα) ενός βαρόνου ναρκωτικών, καθώς διασχίζουν το Τέξας, καταδιωκόμενες από διεφθαρμένους μπάτσους και επικίνδυνους εγκληματίες

 

Πρώτη δημοσίευση: 28 Μαΐου 2015, 22:00
Ενημέρωση: 4 Ιουνίου 2015, 10:11
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Hot pursuit (Καυτή καταδίωξη)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
87
Εταιρία διανομής: 
Release: 
28 Μαϊου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο