Σύνοψη: H Alice Kinney πήρε πρόσφατα διαζύγιο από τον σύζυγο της. Αποφασίζει να ξεκινήσει από την αρχή και μετακομίζει στη γενέτειρα της στο Λος Άντζελες με τις δύο της κόρες. Στα τεσσαρακοστά της γενέθλια, η Alice συναντά τρεις φιλόδοξους νέους που τυχαίνει να μην έχουν πού να μείνουν. Η Alice συμφωνεί να τους φιλοξενήσει προσωρινά, αλλά τα πράγματα θα πάρουν απροσδόκητη τροπή. Αυτή η νέα αναπάντεχη οικογένεια που σχηματίζεται σιγά σιγά και ένας καινούριος έρωτας που φουντώνει δεν φαίνεται να ταιριάζουν με την ξαφνική εμφάνιση του πρώην συζύγου με τις βαλίτσες του ανά χείρας.

Άποψη: Ασύλληπτα αφελής και προβλέψιμη rom com, με την Ριζ Ουίδερσπουν να έχει πάψει προ πολλού να δείχνει τόσο χαριτωμένη όσο πιθανώς θεωρούν η ίδια, ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί: εδώ μάλλον παλιμπαιδίζει ερμηνεύοντας ουσιαστικά τον ίδιο ρόλο εδώ και δεκαετίες. 

Όλα όσα συμβαίνουν εδώ είναι γλυκερά και "παραμυθένια", δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα και κάπου προκαλεί θλίψη να παρακολουθείς τον Μάικλ Σιν και την Κάντις Μπέργκεν αλλού να πατούν και αλλού να βρίσκονται, ως απόρροια της ανύπαρκτης σκηνοθετικής καθοδήγησης και της μηδαμινής σεναριακής υποστήριξης.

Πρώτη δημοσίευση: 26 Οκτ. 2017, 05:02
Ενημέρωση: 2 Νοε. 2017, 04:17
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Home again (Σπίτι μου, σπιτάκι μας)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
26 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Boston strangler

Boston strangler

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το “Boston Strangler” αφηγείται την ιστορία της αποκάλυψης της...
27 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
29085
Tanweer
19816
Tanweer
12865
Tulip
6284