Goldfish

Ελλάδα, λίγα χρόνια μετά την επίσημη χρεοκοπία της χώρας. Ένας μοναχικός άντρας κρύβεται από το σκοτεινό παρελθόν του. Μια κοπέλα αναζητά τον μεγάλο έρωτα. Δυο κακότυχα αδέλφια αναλαμβάνουν να ξαναστήσουν την «επιχείρηση» του νεκρού πατέρα τους. Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με απρόσμενες εξελίξεις.
Goldfish - κριτική ταινίας

Aεράτο, χαβαλεδιάρικο D.I.Y

Ελλάδα, λίγα χρόνια μετά την επίσημη χρεοκοπία της χώρας. Ενας μοναχικός άντρας κρύβεται από το σκοτεινό παρελθόν του. Μια κοπέλα αναζητά τον μεγάλο έρωτα. Δυο κακότυχα αδέρφια αναλαμβάνουν να ξαναστήσουν την «επιχείρηση» του νεκρού πατέρα τους. Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με απρόσμενες εξελίξεις.

Κυνηγοί επικηρυγμένων,δραχμές,noodles, τριαντάφυλλα και χρυσόψαρα, σε μια μαύρη κωμωδία δράσης. Αεράτο, χαβαλεδιάρικο, feelgood προθέσεων, αν και όχι των ακριβώς αναμενόμενων αποτελεσμάτων, σινεμά κάνει ο Θάνος Τσαβλής που έχει ήδη δώσει ξεκάθαρο στίγμα με το "F.L.S.".

O τύπος γουστάρει με τρέλα ασιατικές action movies με πολεμικές τέχνες και την οπτική ματιά ταραντίνο στα κόμικ, στήνει μια d.i.y περιπέτεια φαντασίας και δράσης, με cult αύρα, οι ηθοποιοί ανταποκρίνονται στο συλλογικό πνεύμα, περνά και το σχόλιό του, αν διέθετε και μεγαλύτερο μπάτζετ θα κατάφερνε να ξεφύγει από τις παγίδες του ερασιτεχνικού look και την... αναγκαστική "αναρχοαυτόνομη" προσέγγιση.

Aποενοχοποιημένα διασκεδαστικό

Joker

2-5 Μάη 2014 σε ειδικές προβολές

Παρασκευή: 00:15 | Σάββατο: 00:15 | Κυριακή: 17:00 | Δευτέρα: 22:30 στον κινηματογράφο MIKROKOSMOS (η είσοδος για όλες τις προβολές του Goldfish θα είναι € 5,00 / € 8,00 τα 2 άτομα).

Πρώτη δημοσίευση: 2 Μαΐου 2014, 13:39
Ενημέρωση: 8 Μαΐου 2014, 16:00
Τίτλος:
Goldfish (Goldfish)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
93
Εταιρία διανομής: 
Release: 
2 Μαϊου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos