Έρωτας στα τυφλά

ερωτας στα τυφλα

Ανάλαφρη γαλλική αισθηματική κομεντί, από αυτές που δημιουργούνται με αποκλειστικό target group ερωτευμένα ζευγαράκια και παρακολουθούνται με σημαντική ευκολία σε ένα όμορφο (π.χ.) θερινό, με ελάχιστες ουσιαστικές καλλιτεχνικές απαιτήσεις, "έτσι, για να ξεσκάσουμε λίγο".

Το πρόβλημα είναι ότι για μια απόλυτη χρυσή μετριότητα, καθώς και το σεναριακό εύρημα είναι ελάχιστα πιστευτό, το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, η μεταξύ τους χημεία σχεδόν ανύπαρκτη και οι σεναριακές εκπλήξεις μηδαμινές.

Το βλέπεις, με λίγα λόγια, δίχως να σε ενοχλήσει, το ξεχνάς με το που περνάς την έξοδο του κινηματογράφου...

Σύνοψη: Από τη μια μεριά του τοίχου ένας δημιουργός γρίφων, αφοσιωμένος στη δουλειά του, λιγομίλητος και μισάνθρωπος, που δεν μπορεί να δουλέψει παρά μόνο με απόλυτη ηρεμία. Από την άλλη πλευρά μια νεαρή πιανίστρια που μόλις έχει εγκατασταθεί στο καινούργιο της διαμέρισμα. Προετοιμάζεται για έναν σημαντικό διαγωνισμό και πρέπει να κάνει πολλές πρόβες. Ανάμεσά τους ένας λεπτός τοίχος που δημιουργεί μια υποχρεωτική, ηχητική και τυφλή συγκατοίκηση. Έπειτα από πολλές προσπάθειες να βλάψει ο ένας τον άλλον, θα συμφωνήσουν για τις ώρες που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο καθένας τον ηχητικό του χώρο. Σιγά σιγά, αυτή η μεσοτοιχία και η άτυπη τους συμφωνία θα τους αλλάξουν τη ζωή.

 

Πρώτη δημοσίευση: 2 Ιουνίου 2016, 18:58
Ενημέρωση: 9 Ιουνίου 2016, 12:32
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Έρωτας στα τυφλά (Un Peu, Beaucoup, Aveuglement)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 
Release: 
2 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The incredible Jessica James

The incredible Jessica James

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η Τζέσικα Τζέιμς (Τζέσικα Γουίλιαμς), μια νεαρή θεατρική συγγραφέας που προσπαθεί να κάνει...
14 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
8922
Feelgood
7937
Spentzos
6678
Tanweer
4690
Feelgood
3274