The drop

Ο Μπομπ Σαγκινόφσκι είναι ένας μοναχικός μπάρμαν που βρίσκεται άθελα του μπλεγμένος στον νεοϋορκέζικο υπόκοσμο του Μπρούκλιν. Ακολουθώντας τις οδηγίες του καταπιεστικού ιδιοκτήτη του μπαρ, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ασυνήθιστη περίπτωση ληστείας,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τη φαντασία του μετρ ιστοριών εγκλήματος Ντένις Λαχέιν, υπεύθυνου για τα αριστουργηματικά κείμενα των πολυβραβευμένων «Σκοτεινό Ποτάμι» και «Το Νησί των Καταραμένων», η «Συγκάλυψη» πέφτει στα χέρια του ταλαντούχου, υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη, Μάικλ Ρόσκαμ, για να πάρει σάρκα και οστά μέσα από την ανεξάντλητη ερμηνευτική φαρέτρα των μεγάλων, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Τομ Χάρντι, Ματίας Σενέρτς και Νούμι Ραπάς. Αποτέλεσμα της πολυαναμενόμενης σύμπραξης, που δυστυχώς αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία να θαυμάσουμε τον μεγάλο Γκαντολφίνι στο σινεμά, είναι ένα σκοτεινό Νεοϋορκέζικο αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα.

Το βραβευμένο στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν σενάριο της ταινίας, καταφέρνει να τοποθετήσει αριστοτεχνικά μια ασυνήθιστη ιστορία αγάπης απέναντι σε ένα ραγδαία βυθιζόμενο σκηνικό οργανωμένου εγκλήματος - ανάμεσα σε εστιατόρια και συνοικιακά μπαρ που προωθούν το ξέπλυμα χρήματος και τη συγκάλυψη.

Πρώτη δημοσίευση: 5 Νοε. 2014, 18:34
Ενημέρωση: 12 Νοε. 2014, 18:11
Τίτλος:
The drop (Η συγκάλυψη)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
106
Εταιρία διανομής: 
Release: 
6 Νοεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos