All roads lead to Rome

all roads lead to rome - κριτική ταινίας

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ποτέ της δεν υπήρξε ηθοποιός επιπέδου. Ιδιαίτερα κομψή εμφανισιακά, η 51χρονη Αμερικανίδα πούλησε (με τις συμπρωταγωνίστριές της) το λαϊφσταλάκι που της έγραψαν για μια εξαετία στο τηλεοπτικό "Sex and the city" και αυτό ήταν όλο. Έκτοτε (και στην 12ετία που ακολούθησε) προσπαθεί σχεδό θλιβερά να αναπαράγει την ίδια περσόνα, είτε -φυσικά- στις 2 κινηματογραφικές μεταφορές της σειράς, είτε στα ανέμπνευστα χαζορομαντικά ταινιάκια στα οποία εμφανίζεται κατά βάση.

Όταν μάλιστα στην περίπτωσή μας και το "All roads lead to Rome" δεν διαθέτει και κάποιον άξιο λόγου συμπρωταγωνιστή, το σενάριο είναι σχεδόν πατενταρισμέα κλισεδιαρισμένο και το τέλος (εναρμονισμέν στο όλο κλιμα), αφόρητα ζαχαρωμένο , με μια ξεπερασμένη φολκλόρ τηλεοπτική αισθητική από το πρώτο έως το τελευταίο πλάνο, τότε καταλαβαίνετε...

ΣύνοψηΗ Μάγκι έχει κάθε λόγο να κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Από τη μια πρέπει να απομακρύνει την έφηβη κόρη της Σάμερ από τη Νέα Υόρκη και κυρίως από τον προβληματικό της φίλο. Από την άλλη, αισθάνεται την ανάγκη να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό που έχει να κάνει με τον Λούκα, μια παλιά ερωτική ιστορία. Η άφιξη μαμάς και κόρης στα μαγικά τοπία της Ιταλίας όμως επιφυλάσσει πολλές ανατροπές, καθώς εξελίσσεται σε μια περιπέτεια στη διάρκεια της οποίας όλοι παίρνουν μαθήματα ζωής. Μετά από επεμβάσεις της αστυνομίας, συλλήψεις και την επανένωση της ηλικιωμένης μαμάς του Λούκα με ένα απωθημένο του παρελθόντος, η ζωή όλων, παρόλες τις παρακάμψεις, θα βρει τον δρόμο της.

 

Πρώτη δημοσίευση: 4 Aug 2016, 12:56
Ενημέρωση: 11 Aug 2016, 07:07
Συντάκτης: 
Τίτλος:
All roads lead to Rome (Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 
Release: 
4 Αυγούστου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
16 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos