Insidious 2

Μια οικογένεια σε κίνδυνο. Ένα τρομερό μυστικό. Ένας αλλόκοτος κόσμος πνευμάτων.
Insidious 2 - κριτική ταινίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται

Δουλεύοντας ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και σαν ομάδα, ο σκηνοθέτης James Wan, ο σεναριογράφος Leigh Whannell και ο παραγωγός Jason Blum είναι υπεύθυνοι για μερικές από τις πιο πετυχημένες ταινίες τρόμου της προηγούμενης δεκαετίας.

Το 2004 οι Wan και Whannell συμμετείχαν στην πρωτοποριακή, άκρως πετυχημένη και ευρέως γνωστή ταινία Saw. Το 2011 η τριάδα ένωσε τις δυνάμεις της στο ψυχολογικό θρίλερ Insidious, μιαταινία με χαμηλό προϋπολογισμό που όμως χαρακτηρίστηκε εκείνη τη χρονιά ως η πιο επικερδής κινηματογραφική επιτυχία.

Τώρα, και οι τρεις επέστρεψαν για το Insidious: Chapter 2, μαζί με ολόκληρο το cast από τοInsidious. Και η δεύτερη ταινία ασχολείται με την οικογένεια Lambert και τα κακόβουλα πνεύματα που έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τις ζωές τους.

“Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσουμε την ιστορία που ξεκινήσαμε με την πρώτη ταινία” λέει ο Wan. “Μου αρέσουν τρομερά οι χαρακτήρες που δημιουργήσαμε στην πρώτη ταινία και είναι απίθανο που έχουμε ξανά την ευκαιρία να δουλέψουμε με τους ίδιους ηθοποιούς και την ίδια ομάδα. Είναι σαν να γυρνάς πίσω σπίτι στην οικογένειά σου. Είναι όμως και μια πρόκληση, αφού η επιτυχία της πρώτης ταινίας μάς άφησε όλους έκπληκτους”.

Το Insidiousεπικεντρώνεται στα προβλήματα της οικογένειας Lambert μιας μικροαστικής οικογένειας. Τα μέλη της εγκαταλείπουν το στοιχειωμένο σπίτι τους, για μια καινούργια κατοικία. Σύντομα, θα αντιληφθούν ότι δεν είναι τελικά στοιχειωμένο το σπίτι, αλλά ο μεγαλύτερος γιός της οικογένειας. Στο Insidious: Chapter 2 η οικογένεια ενώνεται ξανά και προσπαθούν να αφήσουν πίσω τα προβλήματά τους, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς αντιλαμβάνονται ότι τα πνεύματα που τους ταλαιπωρούσαν επέστρεψαν.

Οι Wan and Whannell πήραν την ασυνήθιστη απόφαση να ονομάσουν και την επόμενη ταινία Insidious: Chapter 2, επειδή ξεκινάει ακριβώς εκεί που τελείωσε η πρώτη ταινία. “Μπορείς να τις παρακολουθήσεις σαν να είναι μια ταινία”, λέει ο Whannell. “Βλέπουμε τον Josh να δολοφονεί την Elise, αλλά η Renai δεν το βλέπει και δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει. Έτσι, στην αρχή της δεύτερης ταινίας, νομίζεις ότι όλα επανέρχονται στο κανονικό, αλλά σιγά σιγά αντιλαμβάνεσαι πως όλα είναι τραγικά λάθος”.

Πρώτη δημοσίευση: 1 Νοε. 2013, 03:28
Ενημέρωση: 7 Νοε. 2013, 09:54
Τίτλος:
Insidious 2 (Παγιδευμένη ψυχή 2)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
125
Εταιρία διανομής: 
Release: 
31 Οκτωβρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos