Mandelion: Eνα νεο-βουκολικό dark fashion film με νεράιδες ζητά τη στήριξή μας

Δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2015, 13:24
Συντάκτης:

Η  βασισμένη σε Ελλάδα και Βερολίνο  ομάδα καλλιτεχνών Hypnagogiaυπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Αχιλλέα Γκατσόπουλου και Δημήτρη Δρυστέλλα , ξεκίνησε την crowdfunding καμπάνια της προκειμένου να εξοικονομήσει τους πόρους  και να ολοκληρώσει την υψηλής αισθητικής dark fashion νέο-βουκολική μικρού μήκους ταινία που ετοιμάζει,  με βάση τις νεράιδες της ελληνικής λαογραφίας.

«Μας ενδιαφέρει σε βάθος  η ελληνική λαϊκή παράδοση και θέλουμε να ξαναφανταστούμε και να φέρουμε αυτές τις μεγάλες ατμοσφαιρικές ιστορίες και μουσική σε ένα διεθνές σύγχρονο κοινό»  αναφέρεται στη σελίδα της ταινίας στο indiegogo.

H  υπόθεση της μικρού μήκους εκτυλίσσεται γύρω από το γνωστό ‘αλαφροΐσκιωτο’ και τις συναντήσεις του με τις σαγηνευτικές  νεράιδες.

Σε ό,τι αφορά στο μουσικό μέρος του project , οι δημιουργοί μας υπόσχονται παραδοσιακή λαϊκή μουσική πάνω σε κάποιες  avant - garde ηλεκτρονικές  ατμόσφαιρες, ενώ η ίδια αρχή ακολουθείται και στο φωτογραφικό μέρος, με τη χρήση τεχνικών αναλογικής φωτογραφίας με ένα σύγχρονο τρόπο.

«Ένας ακόμη στόχος μας είναι να αναδείξουμε  κρυμμένα ελληνικά τοπία, αφού τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα σε  καταπληκτικές τοποθεσίες κάτω από το  φυσικό φως του Αττικού ουρανού» αναφέρει η ομάδα που κρύβεται πίσω από το όλο εγχείρημα.

Μιλώντας στο MOVE IT  για το φιλόδοξο αυτό project, ο Αχιλλέας Γκατσόπουλος -που μαζί με τον Δημήτρη Δρυστέλλα  συνυπογράφουν τη σκηνοθεσία- μας είπε τα εξής:  «Το “Mandelion” είναι ένα νεο-βουκολικό short film υψηλής αισθητικής  και το πρώτο από μια τριλογία με βάση τις Ελληνικές παραδόσεις και δεισιδαιμονίες, που  θα μπορούσε στη συνέχεια  να οδηγήσει σε μια ταινία μεγάλου μήκους».  

Αν  μπορείς να συνεισφέρεις και εσύ, διάλεξε το ποσό που θες και  θα έχεις τη δυνατότητα να δεις το όνομά σου στη λίστα των παραγωγών, να κερδίσεις συλλεκτικές αφίσες και πρόσβαση σε backstage υλικό, ενώ αν σου περισσεύουν και μπορείς να στηρίξεις με το μέγιστο ποσό δωρεάς… τότε θα γίνεις κι εσύ  Έλληνας θεός, αφού εκτός από όλα τα παραπάνω θα λάβεις  και ένα μοναδικό ψηφιακό πορτραίτο του εαυτού σου ως… τον αγαπημένο σου χαρακτήρα από ολόκληρη την ελληνική μυθολογία.

Στήριξε το εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό project και δες όλες τις λεπτομέρειες και το Promo video στην επίσημη σελίδα της ταινίας  εδώ  .

Η επίσημη σελίδα του "Mandelion" στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/mandelion.film?fref=ts

Update 8/4/15: Η πρώτη... μεταγραφή για το πρότζεκτ των Αχιλλέα Γκατσόπουλου & Δημήτρη Δρυστέλλα, είναι η Τόνια Σωτηροπούλου! H 28χρονη Ελληνίδα ηθοποιός με τις συμμετοχές στα "Skyfall", "Hercules" & "Berberian Sound Studio" εντάχθηκε στο καστ, όπως ενημερωθήκαμε και δεν θα είναι η μόνη, καθώς μέσα στις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos