Η ζωή της Rihanna στο πανί

Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2015, 12:10
Συντάκτης:

Κάτι η πολύ παρέα με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, κάτι η συμμετοχή  της σε ταινίες όπως “This is the End” και “Battleship”, εν τέλει η Ριάννα ή αλλιώς ‘Ri-Ri’ ή αλλιώς το κακό κορίτσι από τα Μπαρμπέιντος, κατάφερε να απασχολήσει και το χώρο του κινηματογράφου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο μπαίνει  η πολυτάραχη ζωή της Ριαννα, η οποία μάλιστα θα γίνει ταινία και συγκεκριμένα ντοκιμαντέρ δια χειρός  Πίτερ Μπεργκ (“The kingdom”, “Battleship”, “Love survivor”), o οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων video clips των Maroon 5, της Κριστίνα Αγκιλέρα και το Ενρίκε Ινγκλέσιας. Το επικείμενο ντοκιμαντέρ αποτελεί ουσιαστικά την επισφράγιση της καλής συνεργασίας μεταξύ Ριάννα και Μπεργκ που ξεκίνησε πριν από περίπου μια πενταετία,  στα γυρίσματα της ταινίας “Battleship”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα ‘candid’ style doc, ήτοι «μια αφιλτράριστη ματιά στη ζωή της Ριάννα και στο πώς κατέφερε να γίνει παγκόσμιο είδωλο». Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο τον Μπεργκ, το πρότζεκτ θα είναι πολύ  περισσότερο μια ανθρωποκεντρική σπουδή, παρά μια μουσική ταινία. Λογικό και δίκαιο, νομίζουμε...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos