ΣΕΙΡΕΣ

Τσεκάραμε "Gotham" s02e01

Δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2015, 13:56
Συντάκτης:

H σειρά Gotham πήρε το πράσινο φως για 2η σεζόν και το MΟVE IT έτρεξε να δει το ξεκίνημα τoυ νέου κύκλου.

Στυλοβάτης της πόλης & της σειράς ο Ben McKenzie (μικρός Ράσελ Κρόου), γεννημένος για να παίξει τον ρόλο του James Gordon αφενός λόγω εμφάνισης , αφετέρου χάρη στη ντομπροσύνη και το μαγκιόρικο attitude. Τρανή απόδειξη η ατάκα ‘’Next man who tries to take my badge, I'm going to make him eat it’’. Aπό την προηγούμενη σεζόν φέρνει όλους τους εγκληματίες ενώπιον της δικαιοσύνης και παλεύει ν’ αποκαταστήσει την λιγοστή πίστη στη δύναμη της αστυνομίας. Όμως στο fresh new επεισόδιο καταπατάει τις αρχές του βαδίζοντας στα σκοτεινά ηθικά μονοπάτια μίας πόλης που αιμορραγεί, μίας πόλης που τρέφεται από τους κακούς.

Άρχοντας του υποκόσμου βγήκε ο Penguin , μετά τον πόλεμο των συμμοριών Φαλκόνε-Μαρόνι, έχοντας στο πλευρό του την εφτάψυχη Selina. Mόνο μείον του επεισοδίου η απουσία της Jada Pinkett Smith στο ρόλο της πολυμήχανης και θερμοκέφαλης Fish Mooney. Παράλληλα ρίχνουμε και μία ματιά στις θεραπευτικές εγκαταστάσεις του προσφάτως ανακαινισθέντος ασύλου Arkham με όλους τους παράφρονες εγκληματίες, μεταξύ των οποίων ο Joker και το πάλαι-πότε καλό κορίτσι Barbara. Aπό την άλλη στην έπαυλη Wayne (το φτωχόσπιτο ξέρετε!) ο μικρός Βruce θέλει ν’ ανακαλύψει το σκοτεινό μυστικό του πατέρα του που εκπροσωπούσε ένα αξιοπρεπές, ελπιδοφόρο Gotham.

Πέρυσι ο δημιουργός Bruno Heller (Rome , Mentalist) δαπάνησε σημαντικό χρόνο για να μας συστήσει τους villains , άλλοτε γνώριμους (Penguin, Nygma, Joker) άλλοτε πιο ασήμαντους( Βalloonman, Ηλεκτροπληξάκιας ) . Φέτος, πέρα από την εξέλιξη ορισμένων κακών,  θα μας φέρει σ΄ επαφή και με τον Mr. Freeze όπου θα δώσει στον Gordon… the cold shoulder! Γενικά ο Bruno είναι πιο ορεξάτος και απ’ ότι φαίνεται θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό του, να μας βυθίσει στο σκότος του Gotham με την εξέγερση των κακών.  Όσο όμως ο James Gordοn κουβαλάει το σήμα του υπάρχει ελπίδα για φωτεινότερες μέρες και εμείς -οπλισμένοι με θάρρος- θα σταθούμε στο πλευρό του...

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2015, 13:56
Ενημέρωση: 21 Σεπτεμβρίου 2015, 13:56
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos