Σχοινοβάτης "στα σύννεφα" ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ! Eντυπωσιακά τρέιλερ.

Δημοσίευση: 28 Ιαν. 2014, 18:06

To προετοίμαζε εδώ και αρκετούς μήνες το συγκεκριμένο project χωρίς να το πολυδιαφημίζει ο Ρόμπερτ Ζεμέκις, αλλά με το που βρήκε πρωταγωνιστεί, αρχίζει και δρομολογεί το νέο φιλμ της καριέρας του (που επίσης έχει να κάνει με μεγάλα υψομετρικά, μετά το "Flight"...)!

Πρόκειται για το "To reach the clouds", με τον 62χρονο σκηνοθέτη (θυμηθείτε "Back to the future", "Ναυαγός", "Forest Gump", "Contact" και τόσα άλλα...) να επιχειρεί με μεταφέρει σε εκδοχή fiction, το αριστουργηματικό προ πενταετίας (βραβευμένο με Όσκαρ) ντοκιμαντέρ του Τζέιμς Μαρς, με τίτλο "Man on wire".

Τo οποίο αναφέρεται στον Γάλλο σχοινοβάτη Φιλίπ Πετί και την τολμηρή του (αν και παράνομη) απόπειρα να περπατήσει πάνω σε σχοινί μεταξύ των δύο Δίδυμων Πύργων το 1974, που κόβει την ανάσα.

Ο πρωταγωνιστής λοιπόν, θα είναι ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, με τον 32χρονο σταρ που αυτόν τον καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του "Sin City: A Dame to Kill For", να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Update 9/12/14: Το πρώτο τρέιλερ είναι απόλυτα συναρπαστικό, χωρίς κανείς να αρθρώνει ούτε μια λέξη. Παρά μόνο, ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ στην άκρη του ενός από τους δύο Δίδυμους Πύργους να ορματίζεται την στιγμή που θα διασχίσει την απόσταση σχοινοβατώντας. Ο Ζεμέκις θα γυρίσει το φιλμ σε 3D (wow) και η πλοκή θα δομηθεί σαν θρίλερ, καθώς όπως αναφέρει το δελτίο τύπου "Ο Πετί και η ομάδα του ξεπερνούν τρομακτικές φυσικές δυσκολίες, προδοσίες, αμέτρητα τελεσίγραφα και τις συντριπτικές εναντίον τους πιθανότητες για να νικήσουν το σύστημα και να εκτελέσουν το σχέδιό τους". Συμπρωταγωνιστούν Μπεν Κίνγκσλεϊ, Σαρλότ Λε Μπον, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ, ενώ η πρεμιέρα έχει οριστεί για την 2η Οκτωβρίου 2015.

Update 6/6/15: Αντίθετα, το δεύτερο τρέιλερ έχει αρκετό διάλογο που εξηγεί όλη την διεργασία η οποία προηγήθηκε μέχει να καταφέρει ο Πετί να στήσει το σχοινί μεταξύ των δύο Πύργων. Kαι μάλιστα προσδίδει και διαστάσεις θρίλερ, δεδομενου ότι όλη η επιχείρηση ήταν απαγορευμένη και σε αυτή θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την παράνοια αυτή καθ'αυτή του Πετί, ο οποίος επιδίωξε (και ελαφρά τραυματισμένος) να καταφέρει κάτι πραγματικά ασύλληπτο και τρομερά επικίνδυνο...

Update 27/9/15: Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε διαρκεί σχεδόν πέντε ολόκληρα λεπτά και προκαλεί (τι άλλο;) ίλιγγο με ιδιαίτερα εντυπωσιακές σκηνές. Άλλωστε το φιλμ είναι προορισμένο για να κυκλοφορήσει και σε 3D και IMAX φορμά, επομένως όσοι και όσες δεν μπορείτε τα ύψη... από μακριά και αγαπημένοι! Περισσότερα την επόμενη Πέμπτη...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos