/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

"Safe" season 1: Ντεμέκ κάθαρση«Σύντροφοι, παιδιά, εραστές, γονείς και φίλοι, πόσο καλά γνωρίζει κανείς αυτούς που αγαπά; Ένας χειρουργός και πατέρας δυο έφηβων κοριτσιών, προσπαθεί ακόμα να συνέλθει απο τον θάνατο της αγαπημένης συζύγου του και να μεγαλώσει πλέον τις κόρες του. Η δολοφονία ενός νεαρού και η εξαφάνιση της κόρης του θα γίνουν η αφορμή για να συνειδητοποιήσει ότι είναι πολλά αυτά που δεν γνώριζε για την οικογένειά του.

Το Safe ξεκινά σωστά και συνεχίζει εξίοσυ ιντριγκαδόρικα. Πολλά συμβαίνουν ή έχουν συμβεί στο παρασκήνιο, δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Στην αναζήτηση της χαμένης κόρης και του δολοφόνου του νεαρού, οι απαντήσεις είναι κάπως συγκεχυμένες, κάποια βλέμματα χαμηλώνουν και η σκηνοθετική ματιά φροντίζει να συντηρεί ένα αδιόρατο μυστήριο, μια ανησυχία ότι αρκετά πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν αρχικά.

Όλοι τους έχουν μια ενοχή, όλοι τους δείχνουν πως θέλουν να μιλήσουν, αλλά διστάζουν.

Λίγο από θρίλερ, αρκετό μυστικό από ένα λάθος στο παρελθόν, πολύ περισσότερο από δραματικές καταστάσεις σε δυσλειτουργικές οικογένειες, το «Safe» όσο τα επεισόδια πλησιάζουν προς το τέλος ξεμένει από ιδές για να καταφέρει να στήσει μια επαρκή εξήγηση που θα αξίζει τον κόπο στο φινάλε.

Για άλλους κάθαρση, για άλλους άφεση αμαρτιών, για άλλους τύψεις και για άλλους ανακούφιση και δικαίωση, αλλά με ελάχιστη κορύφωση στην δραματουργία που να δικαιώνει τις απαιτήσεις που η ίδια η σειρά δημιούργησε.  

Μια κουβέντα για τις ερμηνείες: έξπυνο κάστινγκ σε αρκετές από τις περιπτώσεις, χωρίς όμως κάποια αναλαμπή αξιώσεων, με εξαίρεση τον Μάικλ Χολ να εντυπωσιάζει με την άνεση που χειρίζεται έναν κόντρα ρόλο σε σχέση με το αγαπημένο Dexter που τον έκανε γνωστό.

Δημοσίευση: 27 May 2018, 16:30
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ruby Rose, ηθοποιός που θυμόμαστε από το Orange...
6 ώρες
Η νέα τηλεοπτική σειρά «Treadstone» θα επικεντρωθεί στο μυστικό...
6 ώρες
Scarlett Johansson forbes
Στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών...
21 ώρες