Πρώτη φωτογραφία του Ματ Ντέιμον από το Elysium του Νιλ Μπλόμκαμπ

Δημοσίευση: 5 Ιουλίου 2012, 22:43

O νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης του εκπληκτικού District 9/2009 ήταν ως τώρα πολύ προσεκτικός να κρατήσει μακριά τους κατασκόπους από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Τα όσα ψιλά έχουν διαρρεύσει ωστόσο δεν είναι τίποτα μπροστά στην παραπάνω φωτογραφία του Ματ Ντέιμον που κρατά ένα φουτουριστικό όπλο έτοιμος για έντονη δράση.

Το Elysium είναι μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του 2013 και θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου. Η υπόθεση εκτυλλίσεται στο έτος 2159, η Γη είναι κατεστραμένη και κατοικείται από τους φτωχούς ενώ οι έχοντες ζουν σε ένα διαστημικό σταθμό μέσα στην πολυτέλεια. Ο Ματ Ντέιμον παίζει έναν πρώην απατεώνα που αναλαμβάνει μια τολμηρή αποστολή που θα μπορούσε να φέρει ισότητα ανάμεσα σ' αυτούς τους εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Τον πρωταγωνιστή συνοδεύει ένα πολύ ενδιαφέρον καστ που περιλαμβάνει τους Τζόντι Φόστερ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Ντιέγκο Λούνα, Ουίλιαμ Φίχτνερ και Άλις Μπράγκα ενώ το κόστος της παραγωγής που βρίσκεται τώρα στο στάδιο του post production έχει ανέλθει στα 120 εκατομμύρια δολλάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
38156
Spentzos
8900
Spentzos
8809
Summer
2854
BONEYARD | ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΙ ΦΟΝΟΙ, από την Spentzos BONEYARD | ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΙ ΦΟΝΟΙ, από την Spentzos