Πόστερ και "καυτό" clip για τον "Άλλο κόσμο" του Παπακαλιάτη

Δημοσίευση: 18 Οκτ. 2015, 17:50

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει πλέον το δικό της website της, νέες promo αφίσες, αλλά και ένα «καυτό» featurette clip με ερωτικές περιπτύξεις του Έλληνα σκηνοθέτη/ηθοποιού/σεναριογράφου και της συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία «Ένας άλλος κόσμος», Αντρέα Όσβαρτ.

Τo δίγλωσσο site (www.enasalloskosmos.gr και www.worldsapartfilm.com) είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες (desktop, laptop, mobile, tablet). Περιλαμβάνει trailer, ειδήσεις, βιογραφικά των πρωταγωνιστών, περιγραφή τοποθεσιών, media kit καθώς και αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2015 που η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες θα προσφέρει τη δυνατότητα απευθείας αγοράς εισιτηρίων.

Οι πέντε teaser αφίσες μόλις κυκλοφόρησαν και εκφράζουν τις αντικρουόμενες έννοιες της ταινίας. Πώς συνδυάζεται η Κρίση και ο Έρωτας; Πώς μπορεί να συνυπάρξει εικαστικά κάτι όμορφο με κάτι τόσο κυνικό και ρεαλιστικό; Αυτή η αντίθεση έγινε η βάση για τα εικαστικά των αφισών, δημιουργώντας μία σειρά δημιουργικών όπου οι πρωταγωνιστές απεικονίζονται μονοχρωματικά, σχεδόν δεσποτικά, αποδίδοντας την αίσθηση της κάθε ιστορίας. Συμπληρωματικά με την τεχνική double exposure, δημιουργείται μία δεύτερη ανάγνωση της αφίσας, που αφορά κυρίως στο ερωτικό κομμάτι του κεφαλαίου στο οποίο ανήκουν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Περισσότερα για την ταινία και το επίσημο τρέιλερ, εδώ.

Το "καυτό" clip, ακολουθεί: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos