/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Όταν η Wonder Woman συνάντησε τον The RockΘα συμβεί on screen για δεύτερη φορά μετά το Fast Furious, αλλά τώρα με τους δύο τους σε κεντρικό πρωταγωνισιτικό ρόλο, καθώς το φιλμ θα στηθεί πάνω τους. 

Πρόκειται για την Γκαλ Γκαντότ και τον Ντουέιν Τζόνσον, οι οποίο θα πρωταγωνιστήσουν στο "Red Notice" που θα γράψει και θα σκηnοθετήσει ο Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ (των We're The Millers & Central Intelligence), αμέσως μετά το "Skyscraper" στο οποίο συνεργάζεται επίσης με τον The Rock και θα δούμε στην Ελλάδα στις 12 Ιουλιου. 

Πρόκειται προφανώς για ταινία δράσης με έντονο και το κωμικό στοιχείο και θα παρακολουθεί έναν πράκτορα της Interpol που καταδιώκει την πιο περιζήτητη απατεώνισα έργων τέχνης του κόσμου, ενώ εκκρεμεί και η συμφωνία με άλλον έναν διάσημο σταρ, η οποία θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Μάλιστα ο Θέρμπερ ήθελε τόσο πολύ την Wonder Woman για τον ρόλο που πέταξε στο Λονδίνο για να την συναντήσει και να την πείσει να πει το ναι.

Πάντως, επειδή προηγούνται χρονικά το Wonder Woman 2 για την Γκαντότ και το Jumanji 2 για τον Rock, το πο πιθανό είναι το φιλμ να βγει το 2020.

Δημοσίευση: 12 Ιουνίου 2018, 14:50
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ruby Rose, ηθοποιός που θυμόμαστε από το Orange...
6 ώρες
Η νέα τηλεοπτική σειρά «Treadstone» θα επικεντρωθεί στο μυστικό...
6 ώρες
Scarlett Johansson forbes
Στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών...
21 ώρες