Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα δύο νέα Avatar

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2019, 18:33
Συντάκτης:

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου «Avatar», ο Τζέιμς Κάμερον κατάφερε να ολοκληρώσει την παραγωγή στα πολυαναμενόμενα «Avatar 2» και «Avatar 3», που ο ίδιος έγραψε και σκηνοθέτησε.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο με στόχο το «Avatar 2» να ξεκινήσει τις προβολές στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Το «Avatar 3» θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2021. Θυμηθείτε εδώ περισσότερα για τα 4 (!) σίκουελ που ετοιμάζει συνολικά.

Στις δύο νέες ταινίες εμφανίζονται ο Κλιφ Κέρτις ως νέος χαρακτήρας που ονομάζεται Tonowari, ηγέτης μιας οικογένειας Na'vi, γνωστής ως Metkayina. Τα μέλη του καστ που επιστρέφουν είναι οι Ζόε Σαλντάνα και Σαμ Ουόρθινγκτον ως Νεϊτίρι και Τζέικ Σούλι αντίστοιχα. Η Σιγκούρνι Γουίβερ επιστρέφει ως Δόκτωρ Γκρέις Όγκουστιν, αρχηγός του προγράμματος AVTR (avatar). 

Πάντως, ο "Independent" γράφει πως το Νο 4 και το Νο 5 δεν είναι πλέον βέβαιο ότι θα γυριστούν. Η Fox (που πρόσφατα συγχωνεύτηκε με την Disney) έχει αποφασίσει να περιμένει και να δει αν τα σίκουελ 2 και 3 πάνε καλά στο box office προτού επιτρέψει στον Κάμερον να σκηνοθετήσει τις συνέχειες. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι ο προϋπολογισμός των ταινιών 2, 3, 4 και 5 της σειράς επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Κάμερον θα φθάσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια αν επιβεβαιωθούν τα γυρίσματα και των τεσσάρων ταινιών.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2019, 18:33
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Δεν υπήρχε περίπτωση να απειληθεί η πρωτοκαθεδρία της "Captain...
4 λεπτά
Η πρώτη και η τελευταία σκηνή της σειράς δείχνουν...
1ώρα
Tο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
34171
Odeon
13062
Tanweer
10558
Weird Wave
7500