Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα δύο νέα Avatar

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2019, 18:33
Συντάκτης:

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου «Avatar», ο Τζέιμς Κάμερον κατάφερε να ολοκληρώσει την παραγωγή στα πολυαναμενόμενα «Avatar 2» και «Avatar 3», που ο ίδιος έγραψε και σκηνοθέτησε.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο με στόχο το «Avatar 2» να ξεκινήσει τις προβολές στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Το «Avatar 3» θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2021. Θυμηθείτε εδώ περισσότερα για τα 4 (!) σίκουελ που ετοιμάζει συνολικά.

Στις δύο νέες ταινίες εμφανίζονται ο Κλιφ Κέρτις ως νέος χαρακτήρας που ονομάζεται Tonowari, ηγέτης μιας οικογένειας Na'vi, γνωστής ως Metkayina. Τα μέλη του καστ που επιστρέφουν είναι οι Ζόε Σαλντάνα και Σαμ Ουόρθινγκτον ως Νεϊτίρι και Τζέικ Σούλι αντίστοιχα. Η Σιγκούρνι Γουίβερ επιστρέφει ως Δόκτωρ Γκρέις Όγκουστιν, αρχηγός του προγράμματος AVTR (avatar). 

Πάντως, ο "Independent" γράφει πως το Νο 4 και το Νο 5 δεν είναι πλέον βέβαιο ότι θα γυριστούν. Η Fox (που πρόσφατα συγχωνεύτηκε με την Disney) έχει αποφασίσει να περιμένει και να δει αν τα σίκουελ 2 και 3 πάνε καλά στο box office προτού επιτρέψει στον Κάμερον να σκηνοθετήσει τις συνέχειες. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι ο προϋπολογισμός των ταινιών 2, 3, 4 και 5 της σειράς επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Κάμερον θα φθάσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια αν επιβεβαιωθούν τα γυρίσματα και των τεσσάρων ταινιών.

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2019, 18:33
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

game of thrones last watch

"Game Of Thrones: Last Watch": Must see

Πρώτη Κυριακή πέρασε χωρίς Game of Thrones, το οποίο τέλειωσε οριστικά, μέχρι τουλάχιστον να...
4 λεπτά
φεστιβαλ ισπανόφωνου κινηματογραφου 2019

4ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας: Το αναλυτικό πρόγραμμα

Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν, με υποτιτλισμένα τρέιλερ.
53 λεπτά

Her smell

Σύνοψη: Η Μπέκι, frontwoman της μπάντας της που μεσουρανούσε στα 90s, προσπαθεί να βρει...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
11482
Odeon
7202
Odeon
4574