Οι Monty Python "ζωντανά" στην Αθήνα!

Δημοσίευση: 16 Ιουνίου 2014, 15:31

30 χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή εμφάνιση η θρυλική ομάδα των Monty Python, οι John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones και Michael Palin, θα βρεθούν και πάλι μαζί επί σκηνής για 10 βραδιές στο Ο2 Αrena του Λονδίνου.

Η είδηση όμως για εμάς είναι άλλη, αυτό το έχουμε γράψει πριν από αρκετούς μήνες. Το τελευταίο τους σόου στις 20 Ιουλίου, για όσους δεν μπορούν να το απολαύσουν στο Λονδίνο, θα μεταδοθεί ζωντανά σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο ανάμεσα στις οποίες και ο κινηματογράφος Δαναός στην Αθήνα!

Στο σόου που ετοιμάζουν τα εναπομείναντα μέλη της θρυλικής ομάδας, θα συμπεριληφθούν ορισμένα από τα διασημότερα σκετς της ιστορίας τους αλλά και νέο υλικό που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά στη σκηνή. Στόχος τους όπως δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου τον περασμένο Νοέμβρη είναι να …τσεκάρουν αν είναι ακόμη αστείοι και να δουν αν μπορούν να γεμίσουν το O2! Το O2 Arena τρυ Λονδίνου, έχει χωρητικότητα 20.000 θεατών. Κι όμως κατάφεραν το να προ-γεμίσουν αρκετές φορές και τα sold out να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Έτσι, προς ευχαρίστηση όλων των θαυμαστών τους, οι Monty Python αποφάσισαν να "ταξιδέψουν" την τελευταία τους παράσταση, κινηματογραφικά σε επιλεγμένες αίθουσες σε όλο τον κόσμο, ζωντανά, δηλώνοντας: «Χάρη στην υπέροχη εφεύρεση του κινηματογράφου, η τελευταία βραδιά των Monty Python, προσεχώς στο σινεμά της γειτονιάς σας»!

Η ομάδα των Βρετανών κωμικών, έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά του BBC Το Ιπτάμενο Τσίρκο των Μόντι Πάιθον που μεταδιδόταν από το 1969 ως το 1974, και κατόπιν πέρασε στον κινηματογράφο με σατιρικές ταινίες όπως Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης, Ένας Προφήτης μα τι Προφήτης και Το Νόημα της Ζωής το 1983, οπότε ήταν και η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν οι πέντε κωμικοί. Ο Chapman, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, πέθανε από καρκίνο το 1989 σε ηλικία 48 ετών, όμως οι φίλοι του είπαν ότι θα είναι παρών στην παράσταση και μάλιστα όχι μόνο το πνεύμα του. «Του είπαμε ότι εμείς συνεχίζουμε και, αν υπάρχει Θεός, θα εμφανιστεί», δήλωσε ο Idle.

Κι αν τα εισιτήρια στο Ο2 ξεκινούν από τα 40€, στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ η είσοδος είναι 8 ευρώ και υπάρχει δυνατότητα online προπώλησης, από το site του κινηματογράφου www.danaoscinema.gr . Κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ Κηφισίας 109 – Μετρό Πανόρμου. Στις 20 Ιουλίου - 21.00 

Πρώτη δημοσίευση: 16 Ιουνίου 2014, 15:31
Ενημέρωση: 16 Ιουνίου 2014, 15:32

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos