O "Kυβερνήτης" από το "Walking Dead" βοηθά πρόσφυγες στη Λέσβο

Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2015, 20:49

Ο «Κυβερνήτης» από το «The Walking Dead» στη Λέσβο για να βοηθήσει τους πρόσφυγες.

Ο Ντέιβιντ Μόρισεϊ, βρέθηκε στη Λέσβο αυτή την εβδομάδα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, όπου συνέβαλε στη διάσωση προσφύγων και μεταναστών που φθάνουν κατά εκατοντάδες στο νησί. Ο ίδιος είπε στη Daily Mail ότι «καθώς οδηγούσα κατά μήκος της παραλίας, το μόνο που μπορούσα να δω ήταν σωσίβια γιλέκα που είχαν πεταχτεί και τα ό,τι είχε απομείνει από τις φουσκωτές βάρκες».    

 

Ο 51χρονος Βρετανός ηθοποιός (επίσης στα Centurion, Nowhere Boy, Welcome to the punch) επιβιβάστηκε σε σκάφος του λιμενικού και συμμετείχε σε επιχείρηση διάσωσης.

Η συγκεκριμένη βάρκα είχε περίπου 50 άτομα και όπως γράφει η Daily Mail, ο Μόρισεϊ αργότερα έμαθε ότι βρισκόταν στα ανοιχτά για 10 ώρες.

Ο Governor σχολίασε: «Θα ήθελα να ελπίζω ο κόσμος θα δείξει γενναιοδωρία και καλοσύνη απέναντί τους. Η ευκαιρία για κατάχρηση είναι τρομακτική.  Η γενναιοδωρία και η υποστήριξη είναι σίγουρα εκεί. Η ακτοφυλακή κάνει το καλύτερο δυνατό σε μια φοβερή κατάσταση. Η γνώμη μου είναι ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Το πρόβλημα είναι τέτοιο που αυξάνεται σε καθημερινή βάση. Από τη μία πλευρά, βλέπεις πρόσφυγες να στέκονται σε ουρές για να καταγραφεί το όνομά τους και από την άλλη βλέπεις Έλληνες να περιμένουν σε ουρές στα ATM για 60 ευρώ τη μέρα...».

Πες τα.

Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2015, 20:49

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Τα γράψαμε για το "Μην ανοίγεις την πόρτα" των...
2 ώρες
Ο Κρίστοφερ Μακουάρι και ο Τομ Κρουζ φαίνεται ότι...
11 ώρες
To Cinobo φιλοξενεί πλέον στην streaming πλατφόρμα του, όλη...
14 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754