Ο έρωτας του Γάλλου προέδρου στο πανί

Δημοσίευση: 7 Ιαν. 2015, 11:17
Συντάκτης:

Όταν η δημοσιογράφος  και πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολλάντ, Βαλερί Τριερβελέρ εξέδωσε το βιβλίο της με τίτλο "Ευχαριστώ γι’ αυτή την στιγμή (Merci pour ce moment)" που περιέγραφε τη σχέση μεταξύ τους το χωρισμό τους, αλλά και το ‘σκοτεινό πρόσωπο’ του πρώτου,  τον περασμένο Σεπτέμβριο,  έγινε αμέσως best seller.

Δεδομένης της εμπορικής επιτυχίας στο εκδοτικό μέρος (πάνω από 730.000 αντίτυπα), η πρόταση για κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου ήταν αν μη τι άλλο αναμενόμενη.  

Σύμφωνα, λοιπόν, με συνέντευξη που έδωσε η παραγωγός και ηθοποιός Σαϊντα Ζαουάντ στο περιοδικό Gala, «η εταιρεία παραγωγής Romarin films, έχοντας καταλήξει σε συμφωνία με τη Βαλερί, προχωρά στην κινηματογραφική προσαρμογή του μπεστ-σέλερ, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο συμπαραγωγής με γαλλικές αλλά και διεθνείς εταιρείες».

Η Ζαουάντ που εκτός από κινηματογραφική παραγωγός είναι και πολύ καλή φίλη της επί επταετίας συντρόφου του Γάλλου προέδρου, ανέφερε τα εξής: «Με το βιβλίο "Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή" η Βαλερί ενσαρκώνει τον αγώνα μιας γυναίκας η οποία ‘φωνάζει’ την αλήθεια της. Δεν ετοιμάζει μια ταινία αντιπαράθεσης,  θέλει  απλά να αφηγηθεί τον αγώνα μιας ερωτευμένης γυναίκας, ακόμη και αν η ιστορία είναι ασυνήθιστη, καθώς ο άνδρας που αγαπάει είναι πρόεδρος».

 Μένει να δούμε ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, αλλά και – κυρίως- το… καστ που θα την πλαισιώσει. Ευελπιστούμε, όχι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos