Mαζεύονται σταρ στο remake του "Magnificent Seven"

Δημοσίευση: 5 Δεκ. 2014, 11:38
Συντάκτης:

Αρχικά η ιδέα υπήρχε σε επίπεδο συζητήσεων και θεωριών, αλλά εσχάτως δείχνει να προχωρά και σε επίπεδο αρχικής υλοποίησης.

Αναφερόμαστε στο remake του αρχετυπικού γουέστερν του Τζον Στέρτζες "The magnificent seven"/1960 (με την σειρά του remake του "7 samurai"/1954 του Ακίρα Κουροσάουα) με τους Στιβ ΜακΚουίν, Τσαρλς Μπρόνσον, Γιούλ Μπρίνερ, Ιλάι Ουάλας, Τζέιμς Κόμπουρν, Ρόμπερτ Βον και την ιστορία των επτά πιστολάδων που προστάτεψαν ένα μεξικανικό χωριό από την επιδρομή συμμοριών.

Τελευταίο όνομα που προτέθηκε στη λίστα και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία είναι ο "καυτός" τελευταία Κρις Πρατ, που είδαμε στο "Guardians of the galaxy" και θα δούμε στο "Jurassic world", ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ντένζελ Ουάσινγκτον που φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει.

Θα σκηνοθετήσει ο Αντουάν Φούκουα (Training day, Shooter, Equalizer), ενώ την σεναριακή προσαρμογή δουλεύουν ο Τζον Λι Χάνκοκ (Blind side, Saving Mr. Banks) με τον δημιουργό του "True detective", Νικ Πιζολάτο.

Περισσότερα σίγουρα προσεχώς.

Update 3/3/15: Αυξάνεται το star power στο πρότζεκτ, μετά τη νέα προσθήκη που ακούει στο όνομα Ίθαν Χοκ. Ο 45χρονος σταρ λίγο μετά την προτεινόμενη για Όσκαρ ερμηνεία του στο "Boyhood" του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, αλλά και τα "Good kill" του Άντριου Νίκολ, "Cymbaline" του Μάικλ Αλμερέιντα & "Ten thousand saints" των Σάρι Σπρίνγκερ, Ρόμπερτ Πουλτσίνι, θα συναντηθεί ξανά σε κινηματογραφικά πλατώ με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και τον Αντουάν Φούκουα μετά από 14 χρόνια και το εξαιρετικό "Training day". Μαζί και με τον Κρις Πρατ (αλλά και όποιον άλλο ακολουθήσει) θα αποτελέσουν τους πιστολάδες που προσλαμβάνει η Χάλεϊ Μπένετ (The equalizer) για να προστατέψουν την πόλη της από συμμορία ληστών. Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν μια χαρά, για να δούμε...

Update 6/5/15: Κατέφθασαν... ενισχύσεις για το καστ του remake στο θρυλικό "The magnificent seven". O Bίνσεντ Ντ'Ονόφριο θα ενσαρκώσει τον βασικό κακό, με φόρα από τον ρόλο του σαν Kingpin στο τηλεοπτικό "Daredevil"< ενώ θα τον δούμε και στο "Jurassic World". Ο Τζέισον Μομόα μας σύστησε την επιβλητική του φιγούρα στην πρώτη σεζόν του "Game Of Thrones", αλλά και το remake του "Conan the barbarian", ενώ από εδώ και στο εξής θα πρέπει να τον... συνηθίσουμε σαν Aquaman. Θα ερμηνεύσει ένα από τα "δυνατά" χαρτιά, δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν. Τον Βάγκνερ Μούρα τον μάθαμε από τα δύο εξαιρετικά "Elite Squad", έκανε το πέρασμά του από το "απαραίτητο" μπλοκμπάστερ ("Elysium") και αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό "Narcos". Θα ερμηνεύσει έναν χαρακτήρα Βάσκεζ, θα είναι με τους καλούς. Τέλος, ο Κορεάτης Λι Μπγιούνγκ Χουν, είναι η psycho φάτσα που θα πρέπει να θυμάστε από τα "Bittersweet life", "The good, the bad and the weird", "I saw the devil", ίσως και από τα δύο G.I.Joe, το δεύτερο RED, ενώ θα τον δούμε και στο Terminator Genisys. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα είναι με τους κακούς ή τους καλούς, αλλά βάση βιογραφικού, μπορεί να καλύψει και τους δύο ρόλους...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos