Mπαρδέμ και Λόρενς είναι ζευγάρι στη νέα ταινία του Αρονόσφκι

Δημοσίευση: 18 Ιαν. 2016, 13:40

Είχαμε γράψει από το καλοκαίρι -θυμήσου εδώ- πως η Τζένιφερ Λόρενς ήταν η πρώτη επιλογή του Ντάρεν Αρονόσφκι στη νέα ταινία, που εκτός από τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει το σενάριο αλλά και την παραγωγή. Η άτιτλη ακόμα ταινία -πρεμιέρα το 2017- επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι του οποίου η σχέση θα δοκιμαστεί όταν απρόσκλητοι επισκέπτες φτάνουν στο σπίτι του, ενοχλώντας και αλλάζοντας τη φιλήσυχη ζωή τους.
Πλέον, σύμφωνα με πληφορορίες από την Paramount Pictures, η οποία θα διανείμει την ταινία, ο Χαβιέ Μπαρδέμ θα είναι ο συμπρωταγωνιστής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλοί ηθοποιοί ήθελαν το ρόλο, αλλά ο Ισπανός ήταν η πρώτη επιλογή του Αμερικανού δημιουργού. Ουδείς έχει διαψεύσει την είδηση μέχρι στιγμής.

Update 15/4/16: Ο Αρονόφσκι έχει σκοπό να ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούνιο, επομένως το καστ σχηματοποιείται με γοργούς ρυθμούς. Στην Τζένιφερ Λόρενς και τον Χαβιέ Μπαρδέμ προστέθηκαν ο Ντόμναλ Γκλίζον (τον είδατε στα "The revenant", "Ex-machina" και σαν έναν από τους κακούς στο νέο "Star Wars) και η Μισέλ Πφάιφερ (τελευταία της εμφάνιση το "The family" του Λικ Μπεσόν), όπως επίσης πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο βετεράνος Εντ Χάρις. Το ιντριγκαδόρικο της υπόθεσης είναι πως ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι ρόλοι που θα υποδυθούν όλοι οι προαναφερόμενοι. Εννοείται ότι όλα αυτά ακούγονται τρομερά ενδιαφέροντα, επιτέλους ο Αρονόφσκι ξανά σε θρίλερ! 

Δημοσίευση: 18 Ιαν. 2016, 13:40

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Τα γράψαμε για το "Μην ανοίγεις την πόρτα" των...
5 ώρες
Ο Κρίστοφερ Μακουάρι και ο Τομ Κρουζ φαίνεται ότι...
14 ώρες
To Cinobo φιλοξενεί πλέον στην streaming πλατφόρμα του, όλη...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754