Mήπως ο Ίντρις Έλμπα επιβεβαίωσε ότι είναι ο νέος James Bond;

Δημοσίευση: 13 Aug 2018, 19:53
Συντάκτης:

Ο ίδιος προ διετίας είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για να αναλάβει τον ρόλο του επόμενου James Bond, δηλώνοντας ότι είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία.

Ο Ίντρις Έλμπα όμως σε χθεσινό του tweet, μάλλον επιβεβαίωσε, έμμεσα, τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι ο επόμενος 007.

Ο Βρετανός ηθοποιός σχολίασε: «Το όνομά μου είναι Έλμπα, Ίντρις Έλμπα» και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Οι θαυμαστές του θεώρησαν ότι είναι η επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων και έκαναν κατά χιλιάδες retweet το σχόλιό του. Οι φήμες ότι μπορεί να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ κυκλοφορούν από το 2014, ενώ πρόσφατα η παραγωγός ης ταινίας, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, είχε σχολιάσει πως «ήρθε η ώρα» για έναν μη λευκό ήρωα. Η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, που θα είναι η 25η σε σειρά και την οποία θα σκηνοθετήσει ο Ντάνι Μπόιλ, υπάρχει πιθανότητα να είναι η τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ, αφού, όπως δηλώνει ο ίδιος, θέλει να αποχωρήσει.

Πάντως, ο Έλμπα είναι 45 ετών σήμερα, ηλικία που δεν την λες απαγορευτική για τον ρόλο του θρυλικού Bond, δεδομένου ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ ανέλαβε το ρόλο του 007 στα 50 του και ο Ρότζερ Μουρ επίσης στα 45...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos