Mετά τον Harry Potter, τι για την Warner? Πολλά!

Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2011, 17:03

Η Warner Bros μετά το τέλος των ταινιών Harry Potter ψάχνει νέα κερδοφόρα project για να μπορεί για μία ακόμη χρονιά να κολυμπάει στο θυσαυροφυλάκιο της σαν τον Σκρουτζ ΜακΝτακ. Φυσικά και δεν ξεχνάει τον David Yates o oποίος σκηνοθέτησε τις 4 τελευταίες συνέχειες του κεραυνοβολημένου μάγου και της απέφερε πολλά κέρδη. Κατά κάποιο τρόπο έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στον Yates με τρία πιθανά σενάρια.

Σύμφωνα με το Vulture, το πρώτο είναι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του The Stand του Stephen King, το οποίο μάλιστα θα είναι χωρισμένο σε τρία μέρη.

Το δεύτερο είναι το Cicero που παρουσιάζει τη ζωή του Αl Capone, την άνοδο και την πτώση του. Μάλιστα για τον ρόλο του Al Capone έχει ακουστεί το όνομα του Tom Hardy και του πάει γάντι. Μην ξεχνάτε βεβαίως βεβαίως ότι και σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για τριλογία. Για να γίνει όμως το τελευταίο, τα γυρίσματα θα πρέπει να ξεκινήσουν πριν την ερχόμενη άνοιξη καθώς τότε ο Tom Hardy θα είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα του Mad Max: Fury Road.

Eάν πάλι δεν ευδοκιμήσουν τα παραπάνω, υπάρχει και η τρίτη περίπτωση, η οποία είναι μία ταινία βασισμένη στο κόμικ Fables της Vertigo.

Σε περίπτωση που ναυαγήσουν και τα τρία projects, η Warner Bros έχει και άλλες εναλλακτικές χωρίς τον Yates αυτή τη φορά. Πρώτη και κύρια είναι η ταινία Akira βασισμένη στο ομώνυμο manga με σκηνοθέτη τον Jaume Collet-Serra (Unknown).

Επίσης έχει το Xerxes και φυσικά έχει τον Guy Ritchie που όπως δείχνουν τα πράγματα θα αναλάβει το Sgt. Rock της DC Comics, ίσως με τον Μπρους Ουίλις πρωταγωνιστή.

Επίσης έχουν και ένα σενάριο από τον παραγωγό Joel Silver, το οποίο το λιβανίζουν κάτι χρόνια, το Fully Automatic και φέρεται να είναι το Φονικό Όπλο της νέας γενιάς (όοολε)...στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει το Justin Timberlake (αυτό και αν ήταν φονικό όπλο...).

Εκτός από τα άνωθεν, η Warner σύμφωνα με το Deadline ζήτησε από τον Jonathan Liebesman να σκηνοθετήσει μία ταινία με θέμα τον Ιούλιο Καίσαρα. Το σενάριο το έχει αναλάβει ο Chris Boal σύμφωνα με το οποίο θα δούμε την άνοδο του Ιούλιου Καίσαρα ο οποίος ξεκινήσε ως κυβερνήτης της Hispania και εκεί έφτιαξε την 10η Λεγεώνα για να μπει στην Ρώμη. Που πας και εσύ άμοιρη Warner όταν υπάρχει το Rome από HBO;

Σημειώστε ότι ο Chris Boal γράφει και το σενάριο της ταινίας Vanguard με Βίκινγκς, πολεμιστές και πανικό (για τη Warner και αυτό).

Απ' όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Warner Bros ανησυχεί και κλαίγεται από τώρα. Καλόμαθε η γριά στα σύκα και στα εκατομμύρια.

Εμείς από την άλλη ταινίες που να γουσταρούμε και να αξίζουν θέλουμε.

Cine Mayo

Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2011, 17:03

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Τα γράψαμε για το "Μην ανοίγεις την πόρτα" των...
5 ώρες
Ο Κρίστοφερ Μακουάρι και ο Τομ Κρουζ φαίνεται ότι...
14 ώρες
To Cinobo φιλοξενεί πλέον στην streaming πλατφόρμα του, όλη...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754