ΣΕΙΡΕΣ

Μαθηματικοί ανέδειξαν τους πιο δημοφιλείς στο GOT

Δημοσίευση: 2 Απριλίου 2016, 17:13
Συντάκτης:

Ένας από τους λόγους της τεράστιας δημοφιλίας για το «Game Of Thrones» είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει μόνο ένας ή δύο πρωταγωνιστές που μονοπωλούν την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά αρκετοί περισσότεροι με τους οποίους μπορεί και εν δυνάμει να ταυτιστεί ο θεατής.

Πάντα όμως θα ιντριγκάρει η ταμπέλα του «περισσότερο δημοφιλή», έτσι υπό αυτό το πρίσμα, το κολλέγιο Macalester στη Μινεσότα αποφάσισε να πραγματοποιήσει έρευνα, ώστε να βρει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της σειράς, με βάση μαθηματικούς υπολογισμούς.

Ο καθηγητής Andrew J. Beveridge  και οι φοιτητές που συμμετείχαν δημιούργησαν ένα δίκτυο, στο οποίο κρύβεται ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones.

 Οι μελετητές βασίστηκαν στο τρίτο βιβλίο και σε γραφήματα που χρησιμοποιούνται κλάδους εφαρμοσμένης έρευνας. Παράλληλα, έλαβαν υπ' όψιν τους και την επιρροή που ασκεί κάθε χαρακτήρας, την αλληλεπίδρασή του με άλλους χαρακτήρες ή την σύνδεσή του μ' αυτούς, όπως και την σημασία που έχουν αυτές οι συνδέσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα, οι βασικοί πρωταγωνιστές του Game of Thrones είναι δυο, ο Τύριον Λάνιστερ και ο Τζον Σνόου. Aκολουθεί η Ντανέρις.

Ήμασταν σίγουροι...

Πρώτη δημοσίευση: 2 Απριλίου 2016, 17:13
Ενημέρωση: 2 Απριλίου 2016, 17:13
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos