“Kingsman: The Secret Service 2”: Προσεχώς κι άλλο κάψιμο

Δημοσίευση: 18 Φεβ. 2016, 09:46
Συντάκτης:

Κακά μαντάτα για τους φαν της ταινίας “Kingsman: The Secret Service”  του Μάθιου Βον που κυκλοφόρησε την περυσινή σεζόν και προκάλεσε παγκοσμίως φρενίτιδα στο πέρασμά της, αφού  σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κόλιν Φερθ δε θα επιστρέψει στο σίκουελ.. Λογικό για όσους έχουν δει την ταινία, αν κρίνουμε από το ‘άδοξο’ τέλος του..

Στο “Kingsman: The Secret Service 2” που ξεκινά γυρίσματα το Μάιο με στόχο να βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου του 2017, ο Τάρον Έτζερτον θα επιστρέψει στο κάστ, ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλιαν Μουρ βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να συμμετάσχει στην ταινία.  

Σενάρια που ήθελαν τον πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας Φερθ να επιστρέφει ως σατανικός ‘δίδυμος αδερφός’ του Χάρι Χαντ, ως φάντασμα ή με τη μορφή flashbacks φαίνεται να είναι  εν τέλει απορριπτέες τόσο από το σκηνοθέτη όσο και από τους παραγωγούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες  δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή τη φορά η ταινία θα γυριστεί επί Αμερικανικού και όχι επί Βρετανικού εδάφους, όπως η πρώτη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos