Και ο Xavier Dolan στο sequel του "It"..

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2018, 16:24
Συντάκτης:

Το «It», μετά την επιτυχία που είχε το πρώτο μέρος του, ετοιμάζεται να επιστρέψει το 2019, με μία ιδιαίτερη επιλογή στο νέο καστ. Το Deadline επιβεβαιώνει την φήμη των τελευταίων ημερών ότι ο Xavier Dolan θα παίξει στο «It: Chapter Two». Ο Kαναδός σκηνοθέτης και ηθοποιός θα βρεθεί δίπλα στην Jessica Chastain (την οποίαν αν θυμάστε έβγαλε τελικά από την νέα του ταινία), που άλλωστε είχε εκφράσει δημοσίως την θέλησή της να παίξει στο σίκουελ της γνωστής ταινίας τρόμου, κάτι που φυσικά θα γίνει. Επίσης, ρόλο στην ταινία θα έχουν οι James McAvoy και Bill Hader. Το δεύτερο κεφάλαιο, σκηνοθετημένο και αυτό από τον Andy Muschietti, και βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, επικεντρώνεται στα παιδιά του Loser’s Club, που πλέον είναι ενήλικες, και επιστρέφουν στην πόλη τους στο Derry για να αντιμετωπίσουν τον Pennywise.

Ο Dolan θα αναλάβει τον ρόλο του Adrian Mellon. Πρόκειται για έναν ομοφυλόφιλο άνδρα που ζει στο Derry, που πέφτει θύμα bullying και σκοτώνεται από τον Pennywise. Ο γνωστός σκηνοθέτης, που για άλλους είναι από τους ταλαντούχους της νέας γενιάς, και για άλλους από τους υπερεκτιμημένους, ετοιμάζεται και για άλλον ρόλο, στο «Boy Erased» του Joel Edgerton, δίπλα στον Lucas Hedges, στην Nicole Kidman και τον Russell Crowe, και αναμένεται να βγει στις 28 Σεπτέμβρη στις αμερικανικές αίθουσες. Ο Dolan έχει παίξει και σε δικές του ταινίες όπως στο «I killed my mother» και «Tom at the Farm».

Στο «It: Chapter Two» παίζουν ακόμη οι Jay Ryan, James Ransone, Andy Bean και Isaiah Mustafa, με τον Bill Skarsgard να επιστρέφει στον ρόλο του διαβόητου κλόουν. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Warner Bros. στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019 και με αυτό το καστ ήδη ανυπομονούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos